Aktywne Wpisy
heksengerg +141
cyconiusz +100
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
#leganza #samochody #daewoo
@wurst: nie, następnym będzie pewnie Peugeot 407 2.2-160KM [;
@RegalWK: schowałem auto do cienia na czas woskowania i wycierania po myciu.
@jack-lumberjack: Nubira, jeszcze w kombi to zajebiste auto do trollowania pod światłami z tym silnikiem :D
@AllOver: Moja na szczęście jeszcze nie bierze oleju w zastraszających ilościach i
@Zielony34: oj żebyś wiedział :D
Swoją drogą, ludzie często mylą pojęcia, a to wcale nie jest prawda, że pod maską są silniki Opla. Silniki są konstrukcją Australijskiego Vaxhalla. Należy on do koncernu GM, ale silniki miał swoje własne i te własnie trafiły do Leganzy. Zadbane, 500 tysięcy bez remontu robią.
Zwalona instalacja gazowa, z którą ciągle były problemy, przebieg prawdopodobnie mocno cofnięty itd, ale za błędy młodości się płaci :D
Co do skrzyni to nie wiem, jaka była w moim egzemplarzu, silnik 2.0 DOHC (nie wiem czy były inne?)
przy około 200000 (na liczniku) poszla uszczelka pod głowicą.
To ta soczewka okrągła z zewnątrz to skąd jest? Wygląda prawie jak xenon ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W twojej lampie jak popatrzysz to z zewnątrz są takie okrągłe światła/soczewki. Które to światło jest?