Wpis z mikrobloga

@Jarott: szacun za zadbanie i skórę, fajnie kontrastuje z czarnym kolorem. Ogólnie nie jestem fanem BMek, ale seria E46 i 520 bardzo mi się podobają. Mam wrażenie, że w E36 przednia oś zachodzi praktycznie na zderzak, cholernie mnie to odpycha, ale to tylko mój gust.
Nie napisałes, o co chodzi Ci w podbijaniu czegokolwiek swoim zdjęciem? Jeśli o polerkę, to fakt, moja słaba jest w c--j, ale pisałem dlaczego. Jeśli
  • Odpowiedz
@Zielony34: każd... większość ( bo istnieją też multiple ;) ) zadbanych samochodów po myjni wygląda fajnie... a bądźmy szczerzy dach świeci Ci się bardziej niż mi (bo to cabrio przede wszystkim, potem coupeta ;P ;) i nie o to chodzi czy bmw czy daewoo, póki masz samochód którym lubisz jeździć, to znaczy że masz odpowiedni samochód :)

co do przedniej osi przy zderzaku, wygląd to rzecz gustu, ale z praktycznego
  • Odpowiedz
@Zielony34: a w ogóle to ja generalnie nie wchodzę w dyskusję ala "mój samochód jest lepszy od twojego" bo ponownie - każdy ma inne potrzeby, więc to że mi pasuje bmka wcale nie oznacza, że będzie pasować wszystkim. Szczególnie tutaj ;) Fotkę wrzuciłem, bo akurat też dzień wcześniej myłem, efekt wyszedł dobry to się dorzuciłem ;) ... do tego nie mogłem się doczekać aż ktoś wyjedzie do mnie z sebastianem
  • Odpowiedz
@AlexR: no i dla tego myślę o większym silniku. Przy takiej masie samochodu, nie ma znaczenia, czy to jest 2.0, 2.2, czy 2.5 - to wszystko będzie jednakowo paliło a w niektórych sytuacjach, większe silniki spalą mniej.

Korci mnie 407 z silnikiem 3.0, ale tam spalanie już jest wyraźnie wyższe od 2.2. Kusi jeszcze Vectra C 2.8 OPC - 280KM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz