Wpis z mikrobloga

@ObiKenobi: @Thor1990: Polecam zainteresować się:
a) dla prawdziwych hardkorów, dla których Dark Souls to betka - The Returning
b) dla tych którzy chcą zagrać jeszcze raz (bez nadmiaru frustracji) - Global Mod

Sam osobiście polecam ten drugi, chociaż mod jest tak obszerny że zatrzymałem się w połowie i ponowna patowa sytuacja. Nie chce mi się grać, bo się wyrwałem z ciągłości fabuły, a z drugiej strony nie chce mi się
@ludi889: jest jeszcze L'HIVER . W tym suczysyństwie trzeba sobie ulepszać zdrowie. TAK KUŹWA, ZDROWIE, ZA PN I ZŁOTO. Plus wszystko napierdziela jak sam suczysyn ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@ObiKenobi: @Thor1990: @krotki_pojedynek: @ludi889:

Zastanawiam się jak przechodzicie noc kruka? Chodzi mi o ostatnią walkę ze smokiem-ożywieńcem bo próbowałem już 2 razy (w sumie w miarę dawno z rok i 3 lata temu). Za pierwszym razem pamiętam że byłem paladynem i ok 90% walki na 2-ręczne i dość duża siła. Drugi raz miałem już ponad 120 siły i 100% na walke 2-ręczną jako łowca smoków, ale smoka-ożywieńca nawet
@Saper9: Toż polecam sprawdzić Returninga. Tam akurat "nauka" zdrowia to najmniejszy problem, o wiele bardziej #!$%@?ący jest system wytrzymałości ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@nuker92: Protip ->zwój zniszczenia ożywieńca
@nuker92 mi pomagał przyznany demon, ew możesz go próbować unieruchomić lodową falą, albo podobnym do tego zakleciem lodowym

@ludi889 przymierzam się do 2 modów właśnie. BTW, może w końcu ukończe G1 MT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Thor1990: MT ukończone. Duma mnie rozpiera że najlepszy mod do G1 stworzyli Polacy. Był świetny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Returninga strasznie chciałbym polecić przez zawartość jaką dodaje, niestety jest tyle #!$%@?ących niuansów, które na początek wydają się wyzwaniem, ale po kilkunastu godzinach srogo dają w kość. Ale Global Mod jak najbardziej polecam, podobna (ogromna) zawartość, a do tego bez frustrujących modyfikacji (typu wytrzymałość, "nauka" żywotności, i tym
@ludi889: w luj ambitny projekt do gothica 1 , miało tam być wszystko - własny obóz,oblężenia, nowe frakcje etc. Jak na razie to już chyba z 8 lat to gościu skubie, teraz już w samotności,czasem coś wrzuci na stronkę gdzieś,że niby jeszcze żyje,ale oficjalna strona moda już dawno padła
@ludi889: raczej niezbyt, ostatnią premierą miał mieć w 2010 roku i to była data na mur beton. Jak się okazało to nawet mod w alfie nie był wtedy XD. Plus autor już dawno (bo od 2 lat) nie odpowiada, kiedy skończy