Aktywne Wpisy

WhyGuys +41
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale

winsxspl +133
BitComet uruchomiony w tle...
#winsxswspomina
#winsxswspomina

#gothic
a) dla prawdziwych hardkorów, dla których Dark Souls to betka - The Returning
b) dla tych którzy chcą zagrać jeszcze raz (bez nadmiaru frustracji) - Global Mod
Sam osobiście polecam ten drugi, chociaż mod jest tak obszerny że zatrzymałem się w połowie i ponowna patowa sytuacja. Nie chce mi się grać, bo się wyrwałem z ciągłości fabuły, a z drugiej strony nie chce mi się
Zastanawiam się jak przechodzicie noc kruka? Chodzi mi o ostatnią walkę ze smokiem-ożywieńcem bo próbowałem już 2 razy (w sumie w miarę dawno z rok i 3 lata temu). Za pierwszym razem pamiętam że byłem paladynem i ok 90% walki na 2-ręczne i dość duża siła. Drugi raz miałem już ponad 120 siły i 100% na walke 2-ręczną jako łowca smoków, ale smoka-ożywieńca nawet
@nuker92: Protip ->zwój zniszczenia ożywieńca
@ludi889 przymierzam się do 2 modów właśnie. BTW, może w końcu ukończe G1 MT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Returninga strasznie chciałbym polecić przez zawartość jaką dodaje, niestety jest tyle #!$%@?ących niuansów, które na początek wydają się wyzwaniem, ale po kilkunastu godzinach srogo dają w kość. Ale Global Mod jak najbardziej polecam, podobna (ogromna) zawartość, a do tego bez frustrujących modyfikacji (typu wytrzymałość, "nauka" żywotności, i tym