Wpis z mikrobloga

@KtosKtoSamNieWiesz: Chyba na odwrót .. 1 na 5 PATRZY na grubość portfela. A w sumie to nawet i mniej, bo ja w całym swoim życiu poznałam tylko jedną taką.

Patrzy na wygląd i styl życia, OBOŻENIE! nie umówię się z facetem, który mi się fizycznie nie podoba i już widzę, jak Ty się umawiasz z laską 4/10
  • Odpowiedz
@lagata2409: Niedlugo mam rocznice z dziewczyna, ktorej niejeden da 4/10 albo mniej. Jest inteligentna, ma zainteresowania, smieje sie z wlasnych slabosci i nie kreuje jakiejs s----------j otoczki na insta czy fb jakie ma fajne zycie... Nie pasuje do wizerunku dziewczyny, jaki wykreowaly poprzedniczki. Takze ten...

Nie twierdze, ze faceci sa w przeciwienstwie do kobiet zajebisci pod kazdy wzgledem. Tez sporo kutasow. W ogole w-----a mnie ludzka glupota, obu plci. W-----a
  • Odpowiedz
@KtosKtoSamNieWiesz: ale co do wyglądu: pojęcie "piękna" jest względne. Nie mam na myśli tego, że nie jeden da Twojej dziewczynie 4/10, ważne, że na Ciebie działa jak 10/10 ;) czyli jeśli môwię, że nie umówię się z facetem 4/10 = z facetem, który fizycznie pociąga mnie w skali 4/10, nie jak inni go oceniają (dla.większości może być nawet 15/10). To nie znaczy, że jest skreślony, chodzi o pierwsze wrażenie. Miałam
  • Odpowiedz