Wpis z mikrobloga

@arbuzowekaktusy: ja nie jestem samotny, do mizoginizmu mi daleko, ale dużo w tym prawdy. patrzę na kumpli dookoła mnie (część się teraz żeni albo oświadcza) i większość ma #!$%@?, sam też byłem blisko, ale tak się wszystko potoczyło, że w porę się ocknąłem.
  • Odpowiedz
A pytaniem na pytanie się nie odpowiada

@miciek335: Sam to zrobiłeś pierwszy, w dodatku dalej nie udzieliłeś mi odpowiedzi na tak proste pytanie.
Spoko, zajrzałem na twój profil i widzę jakieś komentarz pod wpisem na temat gier i że chodzisz sobie czasem na siłkę. Faktycznie, zainteresowania takie oryginalne w porównaniu z oglądaniem filmów i seriali xD Przyganiał kocioł garnkowi.
  • Odpowiedz
@arbuzowekaktusy: Naleze do tych facetow, co nie bali sie zagadac nieznajomej na ulicy, przystanku, bibliotece, klubie, sklepie, uczelni... I co? I bardzo duzo stereotypow pasuje do stanu faktycznego - ocena po wygladzie, ubiorze, stylu zycia - wszystko przez kalejdoskop zapewnienia w przyszlosci dobrobytu.

Oczywiscie, jedna na 5 nie patrzy na grubosc portfela w pierwszej kolejnosci, a co dwudziestej w ogole nie zalezy na zyciu z bogaczem - wystarczy, ze jest
  • Odpowiedz