Aktywne Wpisy

michalxd21 +27
Najpierw Żelazny p-------ł głupoty, a dzisiaj najpierw się odpalił Rudzki twierdząc że to był najlepszy mecz w historii mundialu to na dokładkę wychodzi Żelek z Zanzibaru XD
Ciekawe czy jak dumnie mówi że Grzegorz Lato był królem strzelców 1974 to dodaje że faktycznie to miał 6 bramek a nie 7 bo bramka na 1-0 z Brazylią w meczu o 3 miejsce nie powinna się liczyć?
I w drugą stronę - skoro bramki
Ciekawe czy jak dumnie mówi że Grzegorz Lato był królem strzelców 1974 to dodaje że faktycznie to miał 6 bramek a nie 7 bo bramka na 1-0 z Brazylią w meczu o 3 miejsce nie powinna się liczyć?
I w drugą stronę - skoro bramki
źródło: image
Pobierz
Damianowski +4
Wczoraj dosłownie odkryłem Claude i się zakochałem w tym AI.
W końcu mogłem robić rzeczy za które nie musiałem płacić i czekać aż programista zrobi.
Wykupiłem wersję PRO.
Napisałem z nim przez 6h około 50% MVP mojego nowego portalu.
Tak się tym podjarałem dosłownie jak wtedy gdy podłączyli mi internet xD
W końcu mogłem robić rzeczy za które nie musiałem płacić i czekać aż programista zrobi.
Wykupiłem wersję PRO.
Napisałem z nim przez 6h około 50% MVP mojego nowego portalu.
Tak się tym podjarałem dosłownie jak wtedy gdy podłączyli mi internet xD

źródło: comment_AiL4t2DyH4k7NzrHtdMG5sZ2m696berI.jpg
PobierzA naprawdę, to chociaƶ preferuję taby ponad spacje, to jeśli gdzieś są jasno określone reguły (np. PEP8) to trzeba się ich trzymać.
Seriously? Most people that even know basic Python (like me, just started learning it) probably know what an indentation error is... Of course it's C...