Aktywne Wpisy
Kolikol +325
wykop +28
Dzień dobry, Wykop (ツ)
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-
http://olx.pl/oferta/bmw-seria-5-mega-cena-super-stan-zarejestrowany-w-pl-manual-okazja-CID5-IDgi70b.html#:3431ab33ea
No ja.
Kto ogladajac kilkadzisiat aut w tygodniu wypytal przez telefon "wlasciciela" o wszystko o co mozna.
No ja.
Przez telefon rokowalo. Wydawal sie byc gosc ogarniety. Ksiazki, kluczyki !!!111one
Mam 400 km w jedna strone, ale w sumie nie mam co robic. Cena ugadana, cos tam sie zarobi.
400km poszlo szybko, bo #lewymigacznonstop #mistrzlewegopasa .
2200 metrow do celu korek w uj , bo #woodstock . Stoje 2 godziny w korku, bo ludzie na #brudstock przyjechali.
Auta sie gotuja. Pomoz zepchnac golfa. Napraw w 10 minut waz w jakiejs starej bawarce.
W koncu dojechalismy na miejsce. Gruz nie auto. Obraz nedzy i rozpaczy. Handlarz a nie wlasciciel klamie w zywe oczy.
Z auta sie leje, kopci ma ze 500 tysiecy lekko. Bite, malowane, elementy poprzykrecane blachowkretami . Jakas ex-taxowka albo cos. Handlarz chce sprzedac za 18, ale i tak nie wezme bo bym klientowi w oczy nie spojrzal.
Mowie,ze jest debilem , zaczyna sie rzucac. #!$%@? mu jedyne kluczyki w zarosla i odjezdzam #likeaboss.
Droga powrotna na miekko. Radyjko, przpepisowo.
50km od domu rezerwa. Zjezdzasz na stacje. A tam 2 #motocykle #enduro na dunskich blachach. Spogladam z zazdroscia. I ruszam za nimi. Nawet niechce mi sie ich wyprzedzac tylko tak sobie w trojke jedziemy. Robi sie ciemno. Zczyna padac. Jada juz na stojaco rozgladajac sie po zadupiach jakie mijamy (droga powiatowa). Znam to uczucie, bo towarzyszlo mi wiele, wiele razy.
Wyprzedzam w srodku lasu. Zatrzymuje ich.
- Szukacie noclegu?
-yyyy.. no tak.
- to za mna!
Na miejscu prysznic, ogarnelismy transalpa troche, zamowiona pizze wciagneli w 3 sekundy, napilismy sie piwka, wodeczki i bylo pieknie. Sprzedalem kilka miejscowek w Bieszczadach, na Ukrainie i Rumunii. Maja jeszcze 1,5 tygodnia. Dokladnie tego co potrzeba na koniec #!$%@? dnia. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Pojechali wlasnie na #oswiecim . Wiec jak ktos z okolic to na pewno beda szukac noclegu.
#czujedobrzeczlowiek #coolstory Dzis lekko #kac i ##!$%@? Ide z dziecmi na basen. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Awaryjne nie sa. Koszty utrzymania? Nie sa tak male jak w mercedesie, ale jesli nie trafilo sie na wybitnie pechowy egzemplarz to nie powinienes poplynac.
Na miejscu bylo widac, ze handlarz, ale i tak sie zawsze upewniam pytajac wprost czy auto jest zarejestrowane na niego i jak dlugo je ma. Raczej cos tam marudzic po nosem i mnie tylko
http://i.imgur.com/6CSjVA5.jpg
Zadalem sobie poprostu trudu,zeby przelozyc kola, umyc porzadnie i zlecic lepsze foty.
2 roboczogodziny moje i 50 zeta kosztow.
Efekt?
Ostatnie pytanie: o co chodzi z tymi kluczykami? Dlaczego często zdarza się że jest tylko 1 - co to może oznaczać?
Jesli ktos mowi,ze auto to salon Polska, jeden wlasciciel etc.. to kurde.. Sie pytam: Co sie stalo z kompletem instruckcji , ksiazkami czy zapasowymi kluczykami? To nie kartonik po zelazku,zeby to zgubic.
Dodatkowo kluczyk wpada miec na ewentualnosc zagubienia, bo doraiania stacyjki ( wkladek, i reszty) to srednia heca.
Ja kluczyk zwykle dorabiam dodatkowy. Szalenie podnosi wiarygodnoc oferty a kosztuje zwykle ze 100-200 zeta przy normalnych autach
Bo mega oferty