Aktywne Wpisy

karolina-oska +83
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

bArrek +185
Do j-----j pracy jutro

http://aliholik.pl/recenzja-mini-projektora-led-aliexpress/
znalazłem recenzję takiego za 250zł i może bym i się skusił, tylko ja mam jedną ścianę z kremową tapetą a drugą z zieloną i nie wiem jak z jakością wyświetlanego obrazu przy takim niskobudżetowym projektorze. Dodam, że tv oglądam na 54 calach Samsunga, ale fajną opcją byłby taki ekran 120 cali na film, tyle tylko że obawiam się, że jakość będzie nieporównywalnie gorsza.
#aliexpress #projektor
No przy 120 calach na pewno Ci się obraz rozjedzie.
@theacm30: bardzo słusznie się obawiasz. Te w malej cenie są na małe ekrany i na małe wymagania.