Aktywne Wpisy
kobiaszu +288
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
sebek_r +127
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
I pewnie dalej tak bym tkwił dopóki nowa lekarz rodzinna nie zauważyła, że przez powiększoną tarczycę mogę mieć bałagan. Bałagan w postaci sporej niedoczynności był. TSH rzędu 10, reszty nie pamiętam ale to już i tak był punkt do działania. Bujałem się po kilku endo, aż w końcu czwarty przypisał po paru badaniach hormony. Na razie na 3 miechy obadać dawkę.
Biorę te małe s--------y już drugi miesiąc i od początku poczułem że zaczynam odżywać. Wyszedłem do ludzi i zacząłem biegać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Z jednej strony dbając bardziej o relacje z ludźmi na studiach, z drugiej zapisałem się na tańce co było zdecydowanie potężniejszym dodatnim bodźcem. Coś, czego się bałem stało się moją pasją (ludzie subujący #tuxtanczy to zapewne zauważyli).
Jak wiecie, albo nie wiecie, w styczniu miałem perypetie z nowotworem, z których dość gładko wyszedłem. Kosztowało mnie to wchuj dużo nerwów (polecam prześledzić moje wpisy http://www.wykop.pl/tag/zdrowie/autor/tux3284/ ), ale już wtedy w szpitalu wiedziałem, że jeśli uda mi się z tego wygrzebać (a nie miałem żadnej pewności) to przez najbliższy rok dokonam wszystko, aby krok po kroku stać się szczęśliwym człowiekiem. To się powoli, małymi krokami dzieje. Po jakichś 6 latach ponurej stagnacji powracam do życia. Wracam dziś z latino i po prostu morda mi się cieszy sama z siebie (。◕‿‿◕。)
Polecam ten stan.
Miłego wieczoru i zdrowia wszystkim życzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zdrowie #wychodzimyzprzegrywu #czujedobrzeczlowiek bo poszła sobie #depresja
Komentarz usunięty przez autora
@KaWuSia89: