Aktywne Wpisy

Prosze niech mi ktos pomoże. Jak mam odzyskać chęć do życia. Próbowałem już wszystkich antydepresantów, próbowałem również terapii u 3 różnych osób. Zero efektów. Nie daje już rady. Ostatnie 6-7 lat mam wyjęte z życiorysu. Nie potrafię przywołać żadnego wydarzenia w moim życiu. Właściwie nic się nie wydarzyło. Nie wiem gdzie podziały się te lata. Od najlepszego ucznia i prymusa stoczyłem się do totalnego głąba, który nie potrafi skupić się na 5

WielkiNos +606
Baba pojechała z kochankiem do hotelu na seks zostawiając chłopa z dziećmi, a p0lki piszą żeby spytał czego jej brakowało w związku xd Komedia.
#p0lka #zdrada #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#p0lka #zdrada #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow

#heheszki #takaprawda
Komentarz usunięty przez autora
I nie mowie ze trzeba od razu dziecko bic, ale jakis system kar i konsekwencja w ich stosowaniu musi byc. Nie moze byc tak ze dzieciak mowi do mamy "ty stara korwo",
A #!$%@? wyżej utożsamiają bezstresowe wychowanie z wychowaniem bez przemocy, które to są dwoma zupełnie różnymi podejściami, więc w ich małych móżdżkach nie ma miejsca na możliwość nauczenia dziecka ponoszenia konsekwencji swoich czynów bez bicia go.
Dzieci które były karane klapsami mają później niższe IQ.
ja się kiedyś bawiłam na budowie w chowanego i zeszłam w wykopany dół, matka zawołała rodzeństwo na obiad, poszli, ja zostałam i nie umiałam wyleźć xD