Aktywne Wpisy
Operator_imadla +13
Jakie są zalety dojeżdżania do pracy/szkoły komunikacja miejską zamiast własnym autem?

frow +165
Podziwiam ludzi, którzy wyprowadzają swoje czworonożne fafiki na spacer mimo złej pogody. Jak z rana idę do pracy z ledwie otwartymi oczami, mijam sąsiada wracającego już ze spaceru z pieskiem. Wtedy myślę sobie, że nawet w razie gorączki, złego samopoczucia, kataru, bólu głowy, piesio musi wyjść za potrzebą. Jest to poświęcenie warte uznania.
#koty #psy
#koty #psy

#p0lka #zdrada #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
żony i teściowej
I tak wlasnie wyglada ta slynna rownosc o ktora kobiety walcza.
Rownosc jest fajna ale tylko wtedy jak pomaga kobieta. No ok. Pozytywna dyskryinacja... rozumiem :DD
Dyskryminacja wobec kobiet to zlo.
Dyskryminacja wobec mezczyzn to ta pozytywna i jaknajbardziej jest dobra, przydatna i konieczna.
feministki to takie fucklogic :)
Rady babć/matek/sióstr/koleżanek/przyjaciółek na temat związków wypuszczać drugim uchem i robić odwrotnie do tego co mówią ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Pabick ja bym poradziła nic gwałtownie i pod wpływem emocji nie robić. Udawać, że wszystko po staremu i zbierać dowody na zdradę
@gorzki99: Wtedy wyk0pki będą pisały takie same komentarze jak tamte baby. Wejdź sobie w dowolne znalezisko o tym, że facet zamordował babę i co drugi komentarz będzie, że wina zawsze jest po obu stronach, albo współczujące biednemu typowi, którego baba do tego doprowadziła.
@bndkt15: Ze kurla co? Czy Ty wlasnie porownales morderstwo do zdrady? Serio?
NIe popieram ani jednego ani drugiego ale cos Ci sie ewidentnie pomerdalo. Poa tym podajesz wypok jako
Myślałem, że jak się obracałaś w szeroko rozumianym kobiecym środowisku przez całe swoje życie (raczej nie mieszkasz wśród nie wiem, samych mężczyzn), to zdążyłaś już dojść do wniosku, że akurat o kobietach to można powiedzieć naprawdę wiele, ale NIE TO, że są empatyczne dla obu płci tak samo i że ich osąd jest zawsze bezstronny.
Zapytam inaczej - jak źle musi być
@gorzki99: A dlaczego dla Ciebie wyznacznikiem jest jakaś grupa na fejsbuku? I trochę dziwna sprawa, bo jestem lewakiem, a uważam, że to jest bardzo nie ok, zdrada to największe świństwo, jakie
@choochoomotherfucker: Zacznijmy od tego ze nie mam fejsbooka.
Ty uwazasz ze w zdradzie winna jest tylko osoba