Aktywne Wpisy

Teuvo +41
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

Postanowiłem rozstać się z moją kochaną gitarą, przesiadłem się na klawisze i gitara jest już nr. 2, ciężko się z nią rozstać
(╥﹏╥) zwłaszcza, że wiele dobrym wspomnień mamy razem, ale nie mogę już patrzeć na to ja smutna siedzi w rogu pokoju bo jej nie używam.
Zatem specyfikacja dla nerdów:
Marris D220MBS
Pudło: dreadnought
Płyta wierzchnia: mahoń
Tył i boki: mahoń
Gryf: mahoń
Kolor: czarny matowy
Wykończenie: satyna
struny:nie pamiętam
Chcę jej znaleźć dobry dom, w którym będzie kochana, dbana i grywana tak często jak to możliwe, ma bogate brzmienie i nadaje się tak dla początkujących jak i średniozaawansowanych.
Nosi ślady użytkowania, nie ma rys, ale jest kilka obić lakieru w miejscach najbardziej newralgicznych. Progi w dobrym stanie nie wymagają szlifów, gryf nie zniekształcony, śruby w bardzo dobrym stanie.
do niej dorzucam pokrowiec w którym się zawsze znajdowała - nie jest mi potrzebny.
Cena: 500 złotych polskich i jest Twoja.
Odbiór osobisty możliwy w #bytom #chorzow #katowice, wołam zatem #slask #gop
źródło: comment_eKsanN0bQcAzW5DYyoxMBwnibhaH23Tr.jpg
Pobierz@CherryWhite: Raczej jej nie dostaniesz w sklepach, i tak, 50 zet mniej niż cena w sklepach, ale ja ją kupiłem za trochę więcej :)
za 50zł biorę od ręki ( ͡° ͜ʖ ͡°)