Aktywne Wpisy
jankowski90 +173
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
rales +274
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
Edit: myślałam, że tam jest napisane "chcą mieć dzieci", ale tak czy siak nawet w takim wypadku mam taką samą opinię.
Facet usłyszy że ok,(tymczasowo kobieta nie będzie miała nic przeciw), ale po czasie to wyjdzie w psychice baby i będzie miała żal.
No i #!$%@? bez jaj, będziesz życiową partnerkę skazywał na los starej panny?
Nawet w szpitalu nie odwiedzisz.
nie daj boże coś się stanie i jesteś w dupie, nie masz ŻADNEJ WŁADZY i nic do
ta, podpisem w urzędzie możesz tyłęk podetrzeć i w kolejce stać.
szybciej skona niż wykopią papiery i sprawdzą xD.
@Ulvarin: @Asterling: Mocne słowa, a ja nawet nie wspominałem o sobie, tylko o hipotetycznej sytuacji życiowej, w której znajduje się wiele znanych mi osób ( ͡º ͜ʖ͡º) Co do spraw formalnych - dowiadywanie się o stanie zdrowia, jak i dziedziczenie załatwisz sobie dokumentami poświadczonymi u notariusza (w drugim przypadku rodzina, jeśli jej się nie
@AdamZz: Nie wiem w sumie, co ma jedno do drugiego. Ja chce miec dzieci, ale na małżeństwie zupełnie mi nie zalezy.
A swoją partnerkę musiał byś znać PERFEKCYJNIE aby to przeszło.
W większości przypadków "nie przeszkadza mi" wcale takie nie jest, i z czasem rośnie żal, zawiść i złość na dany temat.
Nie wiem też z jakich rodzin jesteście, w jakich gronach się obracacie ale na niektóre kobiety oddziałowuje też presja społeczna.
Zbadaj to po minie swojej wybranki gdy wasi znajomi będą brali ślub a
Jesli trafi się 2 buntowników systemu to problem nie powinien wystąpić.
PS. POWODZENIA z kredytem na mieszkanie :P
Nie chce miec dzieci, chce miec meza, ale chyba nie musze tego nawet rozkminiac bo won't happen :P
Każdy patrzy na to jak chce.
Mi się morda cieszy niezmiernie jak choćby przez przypadek myśląc o czymś zupełnie innym/pracując na obrączkę spojrzę a Mojej obok nie ma.
ślub jest symbolem i prócz kosmetycznych zmian nie zmieniło się nic.
Jeśli Cię obchodzi małżeństwo jako małżeństwo a nie relacja, to rzeczywiście nie warto go brać.