Aktywne Wpisy

shadoww +2
Niech ktoś mi powie jak zgrać j----e zdjęcia i filmy z iPhone które mam w pamięci telefonu na komputer normalnie po kablu, po podłączeniu iPhone do kompa i włączeniu aplikacji Apple Devices nic tam nie ma, przez aplikację Zdjęcia i Filmy (Windows 10) pokazuje 2 nagrania i jedno zdjęcie których nie da się i tak zgrać, a po wejściu w pamięć iPhone przez Eksplorator Plików pokazuje jakieś 5 folderów w jednym nic
CoDwa +60
Ile napiwku dajecie lekarzowi na prywatnej wizycie? 20% wystarczy? Co prawda boli mnie wydawanie na wizytę 500zł ale jak sobie przypomnę że on miał ciężkie studia to bez problemu wyciągam dodatkowe 200zł z kieszeni
#lekarz #lekarz100k #zarobki
#lekarz #lekarz100k #zarobki

@Qfarcowy: @szuwarek-mini:
* polane, wznosi kielona *
No to... hm... zdrowie mamy - jak mamy, to pijemy...
.
Panowie... co Wam powiem * podnosi flaszkę * to Wam powiem... * polewa kielony *
Szabla w dłoń!
* wychyla *
@Qfarcowy:
@knysha:
@szuwarek-mini: To co na drugą nóżkę?
@knysha: @szuwarek-mini: @Qfarcowy: @kubussek: @hesus: No to na drugą nóżkę _ * chlup * _
za ferie!
gul
@knysha: Fypijeeeeee Twojeeeeeee zdrofffffjjjjeeeeeee
A więc, cni panowie... łonego roku to było, nie pamiętam kędy dokładnie - maj jakoś, czy coś? Ładnie już było, słońce świeciło, że aż miło * popuszcza pasa, rozsiada się wygodnie na ławie, łapie za grzybka marynowanego i wpycha go do ust *
Hm, hm, hm... co ja miałem? Aaaa, polać! * polewa,