@Naxster: Czyli podsumowując - dla ludzi, którzy kiedyś mogli by zostać sportowcami wprowadzić limit czasowy od daty urodzin na podjęcie decyzji :) To powiedziałem dokładnie to samo wcześniej to napisałeś, że nie wiesz o czym ja pierdzielę...
@Ksionc-Tomasz: Nie wiem jak ty, ale dla mnie poprawna tożsamość płciowa jest wyższą potrzebą niż klasyfikacja sportowa. Nikt nie czeka z terapią "a bo w sumie to mi się nie chce teraz". Jeżeli ktoś jest transseksualny to będzie chciał uporządkować to jak najszybciej i tylko presja społeczeństwa, strach czy koszta mogą go/ją spowolnić. Więc nie, nie ma żadnego "limitu czasowego" co jest po prostu sposób radzenia sobie z dana kwestią. Właśnie
Jak wygląda to afiszowanie się osób transpłciowych? Mają nie wychodzić z domu? Czy dopóki nie przejdą pełnej terapii zmiany płci nie mogą ubierać się zgodnie ze swoją płcią? Transseksualna kobieta z makijażem, ale jeszcze męskimi rysami twarzy, to już jest afiszowanie się?
@nutiniss: Niech robią to co chcą, jednak bez zbytniego ekshibicjonizmu. Czy Ciebie by nie wnerwiał sąsiad, który na siłę by Ci się chwalił, że kupił nowe auto i
@Naxster: To chyba ty musisz przeczytać co piszesz - nigdy nie jest za późno, ale jak przyzna się za późno to traktować jak steryda...
Więc nie, nie ma żadnego "limitu czasowego" co jest po prostu sposób radzenia sobie z dana kwestią. Właśnie
@nutiniss: Niech robią to co chcą, jednak bez zbytniego ekshibicjonizmu. Czy Ciebie by nie wnerwiał sąsiad, który na siłę by Ci się chwalił, że kupił nowe auto i