Aktywne Wpisy

Afrobiker +97

Gdybym był złośliwy, powiedziałbym, że taki styl, kolorystyka, podpisy, dobranie zdjęć a nawet mimika prowadzących są tutaj nieprzypadkowe i zrobione w celach propagandowych.
Ale nie jestem złośliwy i pewnie to czysty przypadek.
Poziom Korei Północnej, jak to kiedyś powiedział stanowski o obecnym TVP. Dosłownie brakuje tylko aureoli u nawrockiego i rogów u trzaskowskiego.
#kanalzero #stanowski
Ale nie jestem złośliwy i pewnie to czysty przypadek.
Poziom Korei Północnej, jak to kiedyś powiedział stanowski o obecnym TVP. Dosłownie brakuje tylko aureoli u nawrockiego i rogów u trzaskowskiego.
#kanalzero #stanowski
źródło: temp_file6354485990628273100
Pobierz

@LudzkieScierwo: O Boże... jaki rak...
Po pierwsze - zaczynając od lekcji języka
Słabe odpowiedzi w ankiecie. Zupełnie niepotrzebnie dałeś w pierwszym punkcie na końcu "popieram ich". Po co? Ja na przykład zagłosowałbym na opcję nr 1, bo zgadzam się z pierwszym zdaniem, ale nie popieram ich. Bo co to niby znaczy? Popierać można czyjeś poglądy, a nie czyjąś płeć czy kolor skóry.
Dodatkowo ostatnie 2 punkty są prawie takie same. Poza tym mieszasz w ankiecie 2 różne kwestię: stosunek do takich
zdefiniuj "normalnego" xD bo normalne z definicji to to chyba nie jest.
Z drugiej strony mogę tolerować coś i się tym brzydzić, z fartem mordo, dobrze przeczytać twój wpis z rana. xD
@Lucius: strasznie to smutne...
@LudzkieScierwo: skąd pomysł, że to jedynie kobiece cechy?
Jeszcze odnośnie tego. Nieraz słyszałem wśród niektórych osób, że religia katolicka jest temu przeciwna. Kiedy pytałem, w którym miejscu i kto tak powiedział, nie uzyskałem odpowiedzi.
Warto wiedzieć, że Kościół Katolicki nie ma jednoznacznego stanowiska w sprawie transseksualizmu korzystając z tego, że wiemy o tym zjawisku tak naprawdę bardzo mało.
Jednakże jeżeli sięgniemy do korzeni, do Pisma Świętego, konkretnie Ewangelii w Nowym
Wybrałeś zły portal na to i nie wiem czy należy to tutaj robić, ale jeśli chcecie coś wiedzieć - pytajcie.
źródło: comment_b8QXHNnr6LTnUDjhLyqP8TjBOdJQNTtC.jpg
Pobierz@LudzkieScierwo: stwórz chochoła bij w chochoła. Od razu zarzut że jacyś mityczni ludzie nienawidzą kogoś bo tak. Tworzenie wroga na siłę. Jaka to klasyczna zlewaczała zagrywka.
Usuń konto.
To już test życia w wersji hard.
Trzymaj się i powodzenia cumpelo.
Komentarz usunięty przez autora
jeśli ktoś coś akceptuje, to się z tym zgadza, a jeśli toleruje, to nie przeciwdziała, choć niekoniecznie akceptuje.