Wpis z mikrobloga

• 14
Mój świętej pamięci wujek tak mówił "bo nie wiadomo czy to wyruchać czy flaszke wypić więc na co to komu"
  • Odpowiedz
@LudzkieScierwo:
Słabe odpowiedzi w ankiecie. Zupełnie niepotrzebnie dałeś w pierwszym punkcie na końcu "popieram ich". Po co? Ja na przykład zagłosowałbym na opcję nr 1, bo zgadzam się z pierwszym zdaniem, ale nie popieram ich. Bo co to niby znaczy? Popierać można czyjeś poglądy, a nie czyjąś płeć czy kolor skóry.

Dodatkowo ostatnie 2 punkty są prawie takie same. Poza tym mieszasz w ankiecie 2 różne kwestię: stosunek do takich
  • Odpowiedz
@LudzkieScierwo:

coś zupełnie normalnego

zdefiniuj "normalnego" xD bo normalne z definicji to to chyba nie jest.
Z drugiej strony mogę tolerować coś i się tym brzydzić, z fartem mordo, dobrze przeczytać twój wpis z rana. xD

• Odpowiedz
@LudzkieScierwo:

Bo komuś religia nie pozwala tego zaakceptować?

Jeszcze odnośnie tego. Nieraz słyszałem wśród niektórych osób, że religia katolicka jest temu przeciwna. Kiedy pytałem, w którym miejscu i kto tak powiedział, nie uzyskałem odpowiedzi.
Warto wiedzieć, że Kościół Katolicki nie ma jednoznacznego stanowiska w sprawie transseksualizmu korzystając z tego, że wiemy o tym zjawisku tak naprawdę bardzo mało.
Jednakże jeżeli sięgniemy do korzeni, do Pisma Świętego, konkretnie Ewangelii w Nowym
  • Odpowiedz
@LudzkieScierwo: Ponieważ jak kobieta się urodzi z pisiorkiem a facet z myszką to jest to odchylenie od normy; nawet jeżeli jest to naturalne to nie jest to powód aby urządzać ku temu parady i domagać się specjalnych praw. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Przeraża mnie nienawiść do osób transpłciowych

@LudzkieScierwo: stwórz chochoła bij w chochoła. Od razu zarzut że jacyś mityczni ludzie nienawidzą kogoś bo tak. Tworzenie wroga na siłę. Jaka to klasyczna zlewaczała zagrywka.
Usuń konto.
  • Odpowiedz
@dmobe O jak bardzo szanuję za odwagę. Konto na portalu gdzie powodem do urządzania seansu nienawiści może być tunel w uchu, mały tatuaż, pójście spać przed 22, a co dopiero homoseksualizm czy zaburzenie tożsamości płciowej?
To już test życia w wersji hard.

Trzymaj się i powodzenia cumpelo.
  • Odpowiedz