Rowerowe Mirasy doradzilibyscie jaki lancuch kupic do 9 rzedowej kasety sram PG-970 i jaka korbe z oslona na gorna zebatke? #rrtech #pytanie #rower #mtb
Rowerowe Mirasy doradzilibyscie jaki lancuch kupic do 9 rzedowej kasety sram PG-970 i jaka korbe z oslona na gorna zebatke?
@quattro91: Twój wpis wygląda na błędny i nie zostanie uwzględniony w statystykach. Prosimy o stosowanie się do kilku prostych zasad. Jeśli masz pytanie lub pomysł na rozwój rowerowego równika, użyj tagu #rrtech. Możesz od razu zmienić tag #rowerowyrownik na #rrtech, edytując swój wpis. Na tagu
@MrSzatanek widze kolego ze sie dobrze znasz dalbys rade mi zlozyc naped:) bo mam zamiar kupic suport(mufa ramy68mm),korba 3rzedowa, łancuch ,przezutke tylnia mam sram x7 ?
@quattro91: Na napędach srama nie znam się kompletnie. Z resztą, chciałem tylko dać Ci wędkę, Ty już sam musisz poszukać np. na forach ;) Wybór napędu wbrew pozorom taki prosty nie jest. Musisz pamiętać, żeby dobrać przerzutkę do kasety (pojemność i długość wózka), odpowiednie zębatki w korbie (wrzucanie 48/38/28 do MTB będzie słabym pomysłem), dobranie przerzutki przedniej (dolny/górny ciąg, pojemność)... moim zdaniem lepiej by wyszło gdybyś udał się np. na
#rrtech #pytanie #rower #mtb
@quattro91:
Twój wpis wygląda na błędny i nie zostanie uwzględniony w statystykach. Prosimy o stosowanie się do kilku prostych zasad.
Jeśli masz pytanie lub pomysł na rozwój rowerowego równika, użyj tagu #rrtech.
Możesz od razu zmienić tag #rowerowyrownik na #rrtech, edytując swój wpis.
Na tagu