Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
P------ę te podrywy, od teraz zajmuję się jedynie sobą i zarabianiem kasy. Mając 171 cm wzrostu nie mam czego szukać u kobiet, zostają mi same odpadki w postaci porzuconych karynek z guwniakiem i smokozordów dwa razy cięższych ode mnie. Nie mam zamiaru czekać do trzydziestki, aż jakaś zwykła zacznie szukać we mnie betabankomatu.
Fakt, ryja modela to ja nie mam, ale chyba nie jest tak źle. Na tych słynnych portalach randkowych podając swój prawdziwy wzrost miałem zero odzewu poza ww. śmieciem ludzkim. Gdy nie podawałem swojego wzrostu to jakiś tam odzew był, ale zaraz po tym było pytanie o wzrost i zostawałem zlewany po powiedzeniu prawdy. Z kolei gdy skłamałem i napisałem że mam 185 cm, to nieskromnie mówiąc trochę tej atencji było.
W realu wiadomo. Na imprezach i innych spędach nawet nie mam czego szukać, bo nawet loszki 150 cm założą szpilki i będą szukały wysokich, a o wyższych nawet nie wspomnę. Niby na żywo kurdupel może mieć powodzenie w innych sytuacjach, ale musi być przy tym wielce dynamiczny. A przecież nie każdy jest duszą towarzystwa... Nie mówię że jestem jakąś s---------ą, ale też nie jest mnie wszędzie pełno. Nie będę przecież tryhardować.
Szkoda strzępić ryja. Chyba zostaje R o k s a...
#boldupy #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
AnonimoweMirkoWyznania - #AnonimoweMirkoWyznania 
P------ę te podrywy, od teraz zajmu...

źródło: comment_nybtgmBfU1lFtEN1gd9z8AUR4HIRqQW6.jpg

Pobierz
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzaryMarek: a ty co w epoce kamienia łupanego się zatrzymałeś? XD na każdego faceta patrzysz tylko przez pryzmat czy byłbyś w stanie mu z-----ć bo jak nie to czujesz się niepewny? Bycie samcem alfa nie polega na umiejętności w----------a komuś xD a no i nie wiem w jakie miejsca trzeba zabierać kobietę żeby się bała chyba, że masz 2 metry 120 kg wagi i licencję na zabijanie ( ͡°
  • Odpowiedz
@xortis: Do klubu, do baru, do parku (wieczornymi godzinami), no gdziekolwiek nie pójdziesz, to dziewczyna będzie się czuła niepewnie, takie są fakty. Nie musi ktoś ci w--------ć, ale wystarczy że ktoś coś krzyknie, burknie, zagwiżdże i już jest po tobie, jak nie masz odpowiedniego wzrostu i postury.
  • Odpowiedz
@CzaryMarek: XD

I jeszcze do OPa - aktor grający Jona Snow z Gry o Tron ma 173 cm wzrostu. Z pewnością wszystkie kobiety go odrzucają z tego powodu ( )
Sam mam coś koło tego a nigdy nie miałem problemu z dziewczynami, nawet jakoś o nie nie zabiegałem, same przychodziły. Ale to wszystko zależy od człowieka. Mam znajomego który będąc mojego wzrostu mógł czuć się
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Już sposób w jaki jest napisany Twój post wskazuje, że masz problemy z tożsamością. Próbujesz naśladować wykopową nowomowę, żeby udawać kogoś innego i się wpasować na siłę. Mam tyle samo wzrostu, odstające uszy, a jakoś miałem atrakcyjne partnerki i historię związków. Jesteś mizoginem i to Cię blokuje.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Za młodości to wszyscy byli niscy, nikt się wysoki nie rodzi ;) Sama należę do filigranowych dziewczyn, więc raczej to ja bywałam wyśmiewana z braku centymetrów. Ale był to raczej koński podryw, i nigdy nie brałam tego do siebie. Faceci za bardzo to przeżywają i sami się nakręcają. Jednak tak samo jak goście wolą szczupłe i ładne dziewczyny, tak i dziewczyny wolą wysokich i przystojnych facetów. Oczywiście w obu
  • Odpowiedz