Aktywne Wpisy
ziel_9 +11
Czy też macie tak, że trochę ciężko Wam znaleźć do rozmowy/ relacji (nie mówię tylko o związku, ale też jakiś znajomościach czysto koleżeńskich) ludzi, którzy mieliby jakąkolwiek osobowość? Bo odnoszę wrażenie, że zarówno kobiety i jak faceci są teraz "lubię to co wszyscy". Każdy na tinderze pisze, że lubi góry i rower, ale w górach ostatni raz to był na wycieczce szkolnej w gimnazjum. "Lubię oglądać filmy", a jak zapytasz jakie to
-Propublicobono +125

Pracbaza i OTR
Dziś było naprawdę mocno. Po płaskim nawet 46-47 km/h. Pobiłem prawie wszystkie moje rekordy. Średnia z treningu to jakieś 34 km/h.
Jechał też @bynon więc #rowerowykrakow
Chciałbym poinformować, że #rowerowykrakow wybiera się Tour de Tatry w weekend 23-24 lipca. Wyjazd z Krakowa w piątek wieczorem, lub w sobotę wcześnie rano. Start około 8 Trasa. Powrót około 19-20. Wieczorem jakiś grill, a w niedzielę już trochę lżej Trasa. Wyjazd do Krakowa w godzinach wieczornych.
Nocleg u mnie w domu, więc proszę o informację kto chciałby przyjechać, tak żebym wcześniej mógł to wszystko ogarnąć.
Statystyki:
Dystans: 100 km
Czas: ◷03:10:19
Średnie tempo: 1:53 min/km
Średnia prędkość: 31,68 km/h
Kalorie: 5357 kcal
W tym tygodniu to już 107km!
#rowerowyrownik #ruszkrakow #100km
źródło: comment_HaY6ejRCPQB17JBA9rxeUJitriftDXGE.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @metaxy @feelbeats @cree @dodgers @wspodnicynamtb @Ryhol @nizanin @AnyColourYouLike @dzanekem @TypowyPolskiFaszysta @KurczePieczone @bartekfama @banan77 @trace_error @teryuu @Sanremu @Garrett2150 @kasik913 @paatrys @regyam
@Ilana @jak_to_mozliwe @skwarek2 @sta @nic_na_sile @sensei_RRicco @impa @byczys @Mortal84 @kocurkolandia
Bardzo dziękuję za zaproszenie, ale raczej nie dam rady...
w tym sezonie kilometraż mam mizerny, forma jest żadna w porównaniu z wami szosowcami, no i samej szosy brak, podobnie jak SPD
do tego 23-24 lipca w Krakowie zaczynają się ŚDM i buk raczy wiedzieć czy z tego miasta w ogóle da radę się wydostać
i na koniec, cały ten weekend jestem w pracy