Wpis z mikrobloga

#bitcoin #kryptowaluty Pociąg właśnie ruszył :) Kupować Panowie kupować BTC :) wkrótce 2000 USD za 1 BTC. ale jak będzie:) Pokaże nam rynek:) To też dobry czas by przesiadać się na alty celem spekulacyjnego zysku. Np na NEU :) i GEMZ :) moje dwa czarne konie ALT :)
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BITmaniak: wiesz co jechałem z blablacar ostatnio z kuratorem sądowym który jest też psychologiem jak chcesz dam Ci do tej Pani nr.

PS Gdy btc rośnie alty spadają, zakładasz 2000 usd to alty proporcjonalnie spadną. Nie ogarnąłeś tego ejsteś tyle na rynku? Może zamiast inwestowąć dasz tą kasę mi bo widze że karmisz grube ryby od 2 lat.
  • Odpowiedz
@H4ctor: Mylisz się NEU I GEMZ zaliczą wzrosty i to conajmniej 1000 % w przedziale 2 lat. Ale zawsze piszę że to tylko moje zdanie i może być inaczej :). Nikogo nie karmię. Od czasu ETH gdy wyszedłem dużo dużo wyżej - mam naprawdę mocne nadwyżki BTC :) więc to ze sobie kupiłem NEU za 1 bitka to chyba nie jest majątek jakiś :)
  • Odpowiedz
Może zamiast inwestowąć dasz tą kasę mi bo widze że karmisz grube ryby od 2 lat.

@H4ctor: Nie mam kasy. Czy 1 BTC to dla Ciebie kasa duża? To że mam 3 czy 4 bitki w szafie to nie znaczy że karmię grube ryby zaraz:)
  • Odpowiedz
@BITmaniak: a jak tam twój AMP i SYS? Jakiś czas temu wieszczyłeś 1000(0)% wzrosty "do końca dnia aż wstaną chińczycy". Jesteś już milionerem?
Strasznie nagabujesz na tym tagu. Takie trąbienie właśnie szkodzi rozwojowi kryptowalut, bo ludzi to odpycha i zniechęca.
Piszesz w sposób w jaki naganiają na piramidy finansowe.. Taki jest Twój cel? Uspokój ten tag trochę
  • Odpowiedz
Strasznie nagabujesz na tym tagu. Takie trąbienie właśnie szkodzi rozwojowi kryptowalut, bo ludzi to odpycha i zniechęca.

@MysGG: Nie denerwuj się. Nie zrzucaj winy na innych za swoje własne nie powodzenia inwestycyjne które są wyłącznie Twoją własną winą.
  • Odpowiedz
Prawda jest taka, ze i tak tego nie przewidzisz czy bedzie te twoje 2000 usd czy tez spadnie do 200 usd. Ostatnio jeszcze lepiej pisales o 10000 usd. Ja rozumiem, ze bitcoin ma swoje banki i nie jest stabilny ale kompletnie nie ma powodu do az tak duzych wzrostow, nie przebilismy nawet 800 usd w tym roku. To nie jest takie hop, ze sobie wskoczymy z d--y na 2000 albo 10000 usd.
  • Odpowiedz
@etoile: oczywiście że nie zastąpią. Alty to tylko spekulacja by wejść i wyjść nic więcej. To oczywiste że nic nie zastąpi BTC. A kurs BTC --- nie rozumiesz czym jest BTC. Dla BTC tak samo odpowiednia jest cena 100 USD jak i 10000 USD. . Tu nie chodzi o wartość. A o wykorzystanie.
  • Odpowiedz
@etoile: BTC to nie złoto. Nie rozumiesz specyfiki BTC. Dla BTC 10000 USD jest tak samo osiągalne jak 100 USD. Moim zdaniem w najbliższe 3 lata zobaczymy poziom 10000 USD bez żadnego problemu. Poprostu będzie się operowało wartościami np zamiast 1 BTC to 1 miliBTC i wtedy będzie się np mówiło: no 1 miliBTC już 100 USD nie nie Panowie to nie możliwe by doszedł 1 miliBTC do 300 USD.
  • Odpowiedz
@BITmaniak:

uważam że taka cena to absolutna pewność w przyszłości. No chyba że będzie inaczej :)

ej, ale jak jestes pewny to nie musisz go dodawac bo w koncu nikt kto kupi nie straci.
  • Odpowiedz
@etoile: Jestem pewny że kurs wzrośnie i to bardzo mocno. No chyba że będzie inaczej :). No i pozdrawiam. Miłego weekendu Panowie. Widzę że Wy to wszystko na serio :) Idźcie na grila na p--o :) Kurde:) szok. Narka.
  • Odpowiedz