Wpis z mikrobloga

1. Bądź mno, 
2. Odjeb w pracy taką głupotę, że kierownictwo postania przebadać cię alkomatem, 
3. 0.00%.jpg,
4. "No skoro mamy tu już BHPowca z alkomatem to se zrobimy hehe losowe kontrole",
5. Na 30 skontrolowanych osób 8 jest w stanie "1 - 0.2" promila, w tym 3 z mojej brygady, co najprawdopodobniej będzie skutkowało wywaleniem ich z pracy,
6. Wina za ichsze bezrobocie spada na mnie, 
7. Kurdepszypix.exe. 

Pracuję tu trzy tygodnie, a już zdążyłem osiągnąć status "Persona non grata". Mam wrażenie, że 1/3 zmiany chętnie by mnie zasztyletowała. 
Ech, jeszcze pięć godzin, a ja już chcę do domu. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#pracbaza #gorzkiezale
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Strupol Nie przejmuj się niczym, zrobiłeś to to powinieneś waląc w pysk a co to pijanych to już nie ma co się wypowiadać... No i jak to nie jest elitarny zakład produkcyjny to i tak za miesiąc wezmą tych co wywala z końcem miesiąca, nie będzie pracowników :)
  • Odpowiedz
@Strupol: Czlowieku, Ty nie jestes odpowiedzialny za to, ze ktos sie schlal w pracy i poniosl tego konsekwencje. I mowie CI to jako osoba, ktora sama zostala przylapana na kurde pszypale i ponioslam tego konsekwencje. Na poczatku tez winilam wszystko i wszystkich, az w koncu jeden ze starych pracownikow, z ktorym sie kumpluje, uswiadomil mi, ze tylko i wylacznie my jestesmy odpowiedzialni za to co robimy. Nie jestes gotowy poniesc
  • Odpowiedz
  • 0
@Strupol chwila, dobrze rozumiem, ze pracujesz na nocke czyli pewnie 22-6 ,tak? i chcesz mi powiedziec ze o tej godzinie ktokolwiek byl w biurze? cos mi tu nie pasuje...
  • Odpowiedz