Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wfyokyga +17
J---ć to AI, będziemy mieć więcej kłopotów niż pożytku z tego. W sumie już mamy, boty sterowany przez AI na masową skalę co robią dezinformację, propagande itd No i te guwniane obrazki co generuje
AI=HIV
AI=HIV
źródło: temp_file3274826758935158373
Pobierz

2. Odjeb w pracy taką głupotę, że kierownictwo postania przebadać cię alkomatem,
3. 0.00%.jpg,
4. "No skoro mamy tu już BHPowca z alkomatem to se zrobimy hehe losowe kontrole",
5. Na 30 skontrolowanych osób 8 jest w stanie "1 - 0.2" promila, w tym 3 z mojej brygady, co najprawdopodobniej będzie skutkowało wywaleniem ich z pracy,
6. Wina za ichsze bezrobocie spada na mnie,
7. Kurdepszypix.exe.
Pracuję tu trzy tygodnie, a już zdążyłem osiągnąć status "Persona non grata". Mam wrażenie, że 1/3 zmiany chętnie by mnie zasztyletowała.
Ech, jeszcze pięć godzin, a ja już chcę do domu. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pracbaza #gorzkiezale
Polaczki to jednak są głupie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
1. Bardzo dobrze zrobiłeś oklepując mordę tamtemu. Zasłużył sobie nie tylko dzisiejszym (czy tam wczorajszym) zachowaniem, ale tym jaki jest. Dałeś mu w mordę za całe uprzykrzanie życia w przeszłości. Szanuję i chylę czoła.
2. Tamci, którzy byli pod wpływem są tylko i wyłączanie sami sobie winni. Nie żałuj nikogo. Przychodząc do roboty n-------m, albo, co gorsza, pijąc w
Poza tym gratuluję dobrze rozegranej akcji. Szacunek.
@piotre-gie: Przemysł lekki w systemie czterobrygadowym. Całkiem sensowny układ, jest kierownik + zastępca, brygadzista + zastępca, utrzymanie ruchu i ludzie
1) zemściłeś się na Sebku-gnębicielu
2) r------------ś randomom biografię i budżet domowy na kilka miesięcy xD
Szkoda tylko, że Sebix i jego Kari byli trzeźwi, bo jakby byli w grupie wylotowej to by było over 9000 punktów złodupstwa dla
@Strupol: pijanych kierowcow ktorzy wpadna na kontroli tez ci szkoda?
sraj na tych ludzi jak staja za pijanymi, patologie trzeba eliminowac
@Strupol: no to niech wspolpracownicy winią Sebka i kierownika a nie Ciebie :)