Aktywne Wpisy

Bunch +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

#motywacja #boks #zwiazki #partnerstwo
źródło: comment_ILtYSgFCUkJzdpsenxMOCO8vxWWt9Kdd.jpg
PobierzAż się uśmiechnąłem.
Ale co to za osiagniecia ze typ brał social i caly czas na silowni był ? W kraju takim jak irlandia jak on był 19, 20 latkiem tutaj był cud gospodarczy trzeba było być chyba intelektualna aneba zeby nie miec pracy.
Generalnie robi duzo szumu ciekawe czy pociagnie jeszcze z 2-3 lata w mma
To był odcinek The Ultimate Fighter, gdzie Conor był trenerem. Wujek Dana zaprosił dziewczyny, aby chłopacy mogli się zrelaksować (wszyscy zawodnicy MMA siedzą odizolowani od rodziny, internetu i innych mediów - należało im się). Poza tym oni tam pili dużo przed kamerami, więc nie wierzę w tą linię koki :P Conor jest wierny i
Czekamy na ufc 202( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WhirPool: Masz specyficzne podejście do roli prostytutki....