Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sagez: Wasteland is harsh ;) Jak grales w okolicach 2009 w ruskie 2238 to mogles miec p--------e. Teraz reloaded, ulepszony 2238 jest o wiele bardzien noob friendly. Ale dalej samemu mozna najwyzej w pve sie bawic lub w abusowanie noobow. Do wiekszych zabaw minimum 5 osob lub dolaczenie do ktoregos z gangow. Jak sie jest nubem bez szkoly to tez biora i szybko ucza :)
  • Odpowiedz
@Refusek: spróbuję, choć nigdy tego nie robiłem... uprzedzam, że w pierwszych odcinkach craftingowych cudów nie będzie, bo skille niestety zbyt niskie.
  • Odpowiedz
Ja grałem w fonline, przypadkowo się dostałem do jakiegoś gangu. Wtedy zdałem sobie sprawę, że gra samemu nie ma sensu. No chyba, że ktoś tak lubi sobie pozwiedzać świat, czasem coś ubić.
  • Odpowiedz
@Sagez: o, grałem tylko z Restoration paczem, a widzę że tu masz dodatkowe, obadam z pewnością.
W tym tygodniu zainstalowałem New Vegas Ultimate Edition, które kupiłem na wyprzedaży na Steam z 4 lata temu i nie miałem czasu zasiąść.
Po kilkunastu godzinach stwierdzam, że NV (zainstalowałem trochę najbardziej polecanych modów) wymiata.
Piękna sprawa po F3, do którego podszedłem trzy razy i olałem.
  • Odpowiedz