Aktywne Wpisy
Defined +33
Wyjaśni ktoś mi jakim cudem dorosłym chłopom dało się wmówić, że potrzebują koniecznie klocków? Przecież klocki to zabawa dla dzieci maks do 5 roku życia, a w przypadkach skrajnych może i do 6. Jak słyszę, że dorosły chłop właśnie wydał kilka set złotych, a nawet i po kilka tysięcy niektórzy za kawałek pierdzielonego plastiku z wypustkami, to mam giga bekę z niego i traktuję go trochę jak taki większe dziecko.
#logikaniebieskichpaskow #
#logikaniebieskichpaskow #
4mmc-enjoyer +53
Czy ktoś faktycznie miał jakieś benefity z tego że się starał i #!$%@?ł (np. darmowe nadgodziny)?
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mam na imię Kamil, mam 20 lat i jestem z Katowic, tzn mieszkam, studiuje i pracuje w kato, a pochodzę z innej miejscowości ;)
To zaczęło się lutym tego roku, z braku czasu na spotykanie się z #rozowypasek zacząłem odwiedzać kobiety z #roksa byłem, jestem i będę przez najbliższe pare lat zagoniony, #studbaza + #pracbaza + znajomi + hobby i nie ma kiedy tak naprawdę kiedy porandkować na poważnie, więc poszedłem na łatwiznę, tak pewnie wszyscy mnie obrzucicie błotem i powiecie, że frajer, bo płaci za #seks a prawda jest taka, że na roksie można spotkać na prawdę spoko kobiety, z którymi i się fajnie poruchasz i pogadasz, nie wybrzydzają, zapłacisz takiej to robi prawie wszystko bez wymyślania jak to różowe w związkach mają w zwyczaju.
Na pewno plusem jest fakt, że jestem jednym z najmłodszych facetów odwiedzających takie domy, więc panie są milsze i mają szerszy wachlarz usług niż dla jakiegoś 50 letniego zgreda.
Przejdźmy do konkretów, odwiedziłem 5 takich kobiet w różnym wieku:
1 spotkanie było z 23 letnią ukrainką 7/10
2 spotkanie z 38 letnią milfą polką 6/10
3 spotkanie z prawdziwą seks bombą miała ok 27 i też ukrainka 10/10 tylko szkoda, że cycki sztuczne
4 spotkanie z 35 letnią białorusinką 6/10
5 spotkanie z 19 letnią ukrainką 8/10
Jeśli ktoś jest ciekaw któregoś ze spotkań to chętnie opisze ze szczegółami ;)
Poniżej macie zdjęcie wykonanych przeze mnie badań sprzed miesiąca, bo z niektórymi paniami zabawiałem się aż za ostro, po prostu zapomniałem, że to diva i mnie ponosiła fantazja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
czekam jeszcze na wyniki hiv
#roksa #seks #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
elo
@kamil_kamil: znaczy co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co?
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: całowanie się choćby, lizanie pieroga, lodzik bez gumki to każdorazowo miałem. Raz mi nawet powiedziała jedna, że mi jako jedynemu z nielicznych zrobi, bo jestem zadbany, młody itp, a reszcie robiła niby z gumą
@tehSpirit: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hocuspocus: teraz wiem, ale wcześniej miałem przypuszczenia, że jednak mogłem się zarazić
Komentarz usunięty przez moderatora
Sweet foci jak pedał sobie z dziwkami nie robiłem
To co panowie, które spotkanie opisać? Mogę powiedzieć jak to wygląda od deski do deski, ale wy i tak macie swój stulejarski świat i widzicie tylko zarzutki haha
Komentarz usunięty przez moderatora
No tak xD
szczerze jak szedłem pierwszy raz to na totalnym lajcie nawet o tym nie myślałem, że mogę się zarazić, wszystko przebiegło fajnie, a to pewnie dlatego, że już wcześniej byłem nago z różowym w łóżku i się nie wstydzę niczego