Wpis z mikrobloga

Od czego by tu zacząć, może się przedstawię...

Mam na imię Kamil, mam 20 lat i jestem z Katowic, tzn mieszkam, studiuje i pracuje w kato, a pochodzę z innej miejscowości ;)

To zaczęło się lutym tego roku, z braku czasu na spotykanie się z #rozowypasek zacząłem odwiedzać kobiety z #roksa byłem, jestem i będę przez najbliższe pare lat zagoniony, #studbaza + #pracbaza + znajomi + hobby i nie ma kiedy tak naprawdę kiedy porandkować na poważnie, więc poszedłem na łatwiznę, tak pewnie wszyscy mnie obrzucicie błotem i powiecie, że frajer, bo płaci za #seks a prawda jest taka, że na roksie można spotkać na prawdę spoko kobiety, z którymi i się fajnie poruchasz i pogadasz, nie wybrzydzają, zapłacisz takiej to robi prawie wszystko bez wymyślania jak to różowe w związkach mają w zwyczaju.

Na pewno plusem jest fakt, że jestem jednym z najmłodszych facetów odwiedzających takie domy, więc panie są milsze i mają szerszy wachlarz usług niż dla jakiegoś 50 letniego zgreda.

Przejdźmy do konkretów, odwiedziłem 5 takich kobiet w różnym wieku:

1 spotkanie było z 23 letnią ukrainką 7/10
2 spotkanie z 38 letnią milfą polką 6/10
3 spotkanie z prawdziwą seks bombą miała ok 27 i też ukrainka 10/10 tylko szkoda, że cycki sztuczne
4 spotkanie z 35 letnią białorusinką 6/10
5 spotkanie z 19 letnią ukrainką 8/10

Jeśli ktoś jest ciekaw któregoś ze spotkań to chętnie opisze ze szczegółami ;)

Poniżej macie zdjęcie wykonanych przeze mnie badań sprzed miesiąca, bo z niektórymi paniami zabawiałem się aż za ostro, po prostu zapomniałem, że to diva i mnie ponosiła fantazja ( ͡° ʖ̯ ͡°)

czekam jeszcze na wyniki hiv

#roksa #seks #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
kamil_kamil - Od czego by tu zacząć, może się przedstawię...

Mam na imię Kamil, ma...

źródło: comment_iOFHbCoW1gFMMOOhjHOZWOwczLJiMUlU.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
@Fako: Takie już ryzyko umawianie się z różowymi z #roksa

szczerze jak szedłem pierwszy raz to na totalnym lajcie nawet o tym nie myślałem, że mogę się zarazić, wszystko przebiegło fajnie, a to pewnie dlatego, że już wcześniej byłem nago z różowym w łóżku i się nie wstydzę niczego
  • Odpowiedz