Aktywne Wpisy
UrQueen21 +25
Faceci WY w strip-clubie naprawdę nie musicie się kreować na super bogaczy żeby zaimponować Paniom swoim statusem...
Później śmiesznie się to ogląda jak kawaler z jednym piwem potrafi siedzieć i zamulać 2 godziny. Drinków dla dziewczyn nie kupi a jak się zdecyduje na szampana to nie potrafi z nazwy żadnego wymienić...
#niebieskiepaski #klubnocny #oswiadczeniezdupy #kluby
Później śmiesznie się to ogląda jak kawaler z jednym piwem potrafi siedzieć i zamulać 2 godziny. Drinków dla dziewczyn nie kupi a jak się zdecyduje na szampana to nie potrafi z nazwy żadnego wymienić...
#niebieskiepaski #klubnocny #oswiadczeniezdupy #kluby
Dziś odkryłam, że nienawidzę grzeczności.
Ogarnęło mnie dziś po powrocie do domu. Przeszłam ogródek sąsiada, który zawsze krzyczy "dzień dobry". Dzień dobry, dzień dobry, jak dorosły ludzi mam się uśmiechać i odpowiedzieć "dzień dobry", bo inaczej jest źle. Przecież nic się nie dzieje jak przejdę z zamkniętymi ustami. A, ale byłam niegrzeczna i sobie to uświadomiłam.
No to pomyślałam "będę niegrzeczna". Lubie to jak życie staje się prostsze. Powiedziałam naszym sąsiadom głośno
Ogarnęło mnie dziś po powrocie do domu. Przeszłam ogródek sąsiada, który zawsze krzyczy "dzień dobry". Dzień dobry, dzień dobry, jak dorosły ludzi mam się uśmiechać i odpowiedzieć "dzień dobry", bo inaczej jest źle. Przecież nic się nie dzieje jak przejdę z zamkniętymi ustami. A, ale byłam niegrzeczna i sobie to uświadomiłam.
No to pomyślałam "będę niegrzeczna". Lubie to jak życie staje się prostsze. Powiedziałam naszym sąsiadom głośno
Użytkownik ten przygląda się z "niesmakiem" jak popularyzuje się tag #mikromodlitwa oraz wywołuje u niego "obrzydzenie" sama myśl o tym, że ktoś może nie zgadzać się z jego bólem tylnej części ciała.
Mnie za to ciekawi bardzo ileż tacy ludzie jak @koroluk mają czasu i motywacji aby dodawać tak długi wpis tylko po to by tworzyć kolejne podziały. #neuropa narzeka na nietolerancyjne #4konserwy a jak widać sama tej tolerancji i szacunku do innych nie posiada, dzieląc ludzi na tych dla których można być tolerancyjnym oraz na tych dla których nie powinno się okazywać tolerancji.
Chcecie zmieniać świat to nie twórzcie podziałów, nie kłóćcie się a współpracujcie, nie plujcie na siebie a okazujcie sobie szacunek. Tylko tak możemy coś zdziałać, tylko wspólnie możemy wiele bo w pojedynkę jesteśmy słabi. Nie zapominajcie, że wszyscy jesteśmy w środku tymi samymi ludźmi, bez podziałów, bez różnic. Więc jeśli chcemy dobrze żyć, szanujmy się nawzajem.
#oswiadczenie #religia #katolicyzm #chrzescijanstwo
@zyyx: Neuropa to nie jest żadna lewacka komuna co to kocha wszystkie kwiatki a na wypoku siedzi po to by wszystkich tolerować, neuropa to luźna i nieformalna grupa dyskusyjna. Post karolaka = dyskusja. Jeśli ci się nie podoba, to w niej nie uczestniczysz. Proste? Proste.
Chochoła proszę schować do szafy, można się rozejść.
@Majk_: Wszytsko zalezy od formy wypowiedzi, można od razu wykazać brak szacunku i nastawienia na "jedyną słuszną prawdę" co bardziej jest dla mnie zwykłym zaproszeniem do kłótni a nie dyskusji. Wystarczyło okazać szacunek drugiej
1. Z czego wynosisz brak tolerancji koroluka?
2. Dlaczego mam szanować ludzi za to, że umawiają się na grupowe trzymanie kciuków za kogoś?
3. Polecam też zapoznać się problemem tolerowania nietolerancji.
@zyyx:
@zyyx: polecam ograniczenie konsumpcji marichunanen
Komentarz usunięty przez autora
@kvvach: Sparafrazuję @mnik1 Obrażanie "pedałów lewaków wege arabów murzynów" = dyskusja. Jeśli ci się nie podoba, to w niej nie uczestniczysz. Proste?
@6c6f67696e: ale nie szanować ich za to możesz?
@zyyx: Sugerowanie, że obie te grupy czymkolwiek się od siebie różnią xD Stoją po dwóch stronach ulicy i obrzucają się odchodami, wmawiając sobie, że ich chatka z gówna jest ładniejsza niż przeciwników, podczas gdy w rzeczywistości jedni i drudzy są tak samo #!$%@?.
@mnik1: ?
A tak, to chyba jedna z tych "dyskusji". Dyskusja zakłada szacunek do oponenta i przedmiotu dyskusji, by zachować jakąś merytorykę. A tamten post to wyglądał tak:
#grammarnazi
Nigdy nie odpowie w 2 zdaniach, tylko w formie referatu na kilka stron, z tabelkami, linkami do źródeł itd.
Poza tym po tym wpisie o psach, utwierdziłem się w przekonaniu, że normalny to
@kvvach: "A u Was murzynów biją" swoją drogą. ;)
Godzenie się na coś nie wyklucza wyśmiewania tego.
Toleruję ludzi, którzy srają na siebie podczas stosunku. Czy w takim razie nie mogę się z nich nabijać?
Jestem za tym, by każdy nabijał się ze wszystkiego, a przy tym nie zabraniał np. gejom bolcowania się w kakao albo zawierania związków małżeńskich.
Pewnie, ludzie mogą się poczuć dotknięci, gdy ktoś ich obraża. Mogę mówić jedynie za siebie i co do mnie, to agresja słowna w żaden sposób mnie nie rusza. Jeśli jednak ktoś cierpi, gdy ktoś inny sobie z niego żartuje, to raczej on
Humor: