Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +280
Najlepsza praca aktualnie? Żadna, o której pisali na wykopie. Żaden hehe programista 15k, żaden freelancer, żadna działalność.
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
źródło: 483C498D-80D4-43D5-BA0F-B837DD8E0B3E
Pobierz
mirko_anonim +30
✨️ Jak podróż dookoła świata zrujnowała moje marzenia o rodzinie i domu Ⓘ
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas

źródło: comment_9c5Zl2210OrbMdNIgOMiCPBrwr3GMRY9.jpg
PobierzBrak:
Windows NT
Windows 2000
Windowsn98SE
@merti: ten system to zabytek, nic na nim nie będzie już chodzić sprawnie bo większość nowych aplikacji już nie wspiera XP. Dochodzi jeszcze zakończenie wsparcia.
Na swoim lapku mam Viste i ostatnio dostałem komunikat od Chrome, że przestają wspierać mój system...
Masz jeszcze Operę, o wiele lepszą i szybszą, lub alternatywnie SrWare Iron ;)
a Viscie nić nie brakuje, to też pełnosprawny system :)
-ludzie używają xp
co
Poza tym nie rozumiem ani pocisku po Viście, ani po W10. Ta pierwsza rzeczywiście została wypuszczona trochę zbyt wcześnie, ale już po SP1 to był świetny system, tylko pchali go na lapki z jednym rdzeniem i 1GB ramu xD W10 używam praktycznie od premiery i też nie ma na co narzekać...
Prawdziwe wpadki to Windows ME i Windows 8 (przed 8.1), z forsowaniem tych
Nie ma takiego Windowsa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_HCXzyBBljtWmXgApfWWjxXll5PcN6uiL.gif
Pobierz@JustMMan: Ludzie nie, najwyżej podludzie
@b4kus: Ja nie rozumiem ludzi, którzy klną na te kafelki. Z komputera korzystam już jakieś 20 lat i nigdy specjalnie nie korzystałem z menu start więc mam wywalone na te kafelki. Poza tym nawet gdybym korzystał i chciałoby mi się