Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +45
Tam już się nie da wrócić
źródło: 201115173830812848
Pobierz
john-mose +30
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 201115173830812848
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Osobiście jestem rozczarowany.
Telefony Sony Ericsson vs Nokia N95
#technologia #ankieta #telefony #nokia #bojowkanokiin95
źródło: comment_w9owvXetAjSY3tc5ICs7dOlLIPATuhiD.jpg
PobierzTelefony Sony Ericsson vs Nokia N95
@Grovve: dokładnie, żaden VW nie ma startu do bmw serii 7( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jedynie do zastosowan przeciwpiechotnych... wystarczylo upuscic na ziemie i razil odlamkami na kilka metrow dookola.
Wybór oczywisty.
nieprecyzyjna ankieta, bo jakby porównać N95 z np. K800i, to wtedy nie ma juz o czym mowic ¯_(ツ)_/¯
@Klopsztanga: SE ostatnie modele miały to samo, może prócz symbiana i "crystal (czy tam cyrstal, a może carl) zeiss" cokolwiek to jest.
Mój SE ma gps, wifi, akcelerometr, aparat, niezły głośnik i przeglądarkę. Największa zaleta to dedykowany, prosty i szybki system operacyjny, który nigdy się nie wieszał. Symbian to niestety jedne wielkie g... Aplikacje się sypały, system się zawieszał, a telefon lubił sam z siebie się restartować.
Akcelerometr używany był do gier lub aplikacji typu poziomnica. Poza tym obracał ekran, zdjęcia, dodawał orientację w EXIF zdjęć. Do gps najczęściej używałem Osm2GpsMid, małego programiku który konwertował wybrany obszar mapy OSM do oddzielnej aplikacji JAVA, dzięki czemu nie trzeba było używać map online (przydatne zwłaszcza za granicą).
Nokie to była klasa premium komórek - SE dla plebsu. Cena tych telefonów spadała z dnia na dzień. Nokia to taki apple owych czasów, a SE to MyPhone xD
A no widzisz. A na nokie był sport tracker,
Żeby Microsoft ich nie wykupił, nokia by już leżała i kwiczała (upadek zaczął się przed MS). Oba telefony miały podobną funkcjonalność, więc po co kilkukrotnie przepłacać? W domu też używasz audiofilskich kabli zasilających za 6500 zł/sztuka?
Nokia wygrywa prawie w każdym aspekcie z k800.
Jeszcze żałuje że
A to co piszesz to prawda, bo SE był bardzo tani, bardzo.