Aktywne Wpisy
CandyToy +1169
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Veillo +51
Wy serio się tak męczycie z blokowaniem reklam? XD premium kosztuje 23zł, to jest mniej niż zestaw w maku i problem solved
#youtube
#youtube
#kod #neuropa
zwróciłem na inny wojskowy aspekt dobrej zmiany #pdk
@blubi_su: To chyba do szkoły nie chodziłeś albo wagarowałeś, bo zawsze jak dyrekcja dawała dzień wolny, czy to w podstawówce, czy w gimnazjum czy szkole średniej aby wydłużyć weekend, to uczniowie odrabiali w kolejną sobotę te zajęcia.
amatorzy a nie wojsko.
Komentarz usunięty przez autora
@blubi_su: no tutaj się colego mylisz. Budżetówka zawsze odrabia dodatkowe dni wolne w sobotę.
Dla przykładu większość sądów miała 2 maja wolne i odrabiała w najbliższą sobotę.
nie jest to nic nowego.
@ghostface: dodajmy, że również z PO i Nowoczesną.
Słynny "liberalny Tusk", który okazał się bytem czysto teoretycznym, byłby zapewne dla Polski całkiem dobry, ale niestety ten człowiek nigdy nie istniał w naszej rzeczywistości.