Aktywne Wpisy
Kij z drożyzną, inflacją, gospodarką. Co z tego, że za naszą wschodnią granicą trwa wojna. Najważniejsza jest AbOrCjA (-‸ლ)
#wybory #bekazlewactwa
#wybory #bekazlewactwa
GrammarNazi +953
Ciekawe jaka będzie dalsza kariera ofiary wybuchowego boomboxa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś to jeszcze pamięta? Myślicie, że dalej będzie sobie komendantował i urządzał wybuchowe imprezy?
#wybory #kiciochpyta #policja
#wybory #kiciochpyta #policja
#kod #neuropa
@NapoleonV: dlaczego jest twoim zdaniem niekorzystna? Przecież o to zapytałem. Potrafisz rzucać puste hasełka, ale ich uzasadnienie cię całkowicie przerasta. Widać, że po prostu brakuje ci do tego rozumu. Jakakolwiek rozmowa z tobą nie ma większego sensu, intelektualnie stoisz grubo poniżej średniej społeczeństwa.
@ghostface:
zdecydowanie niższa cena od rynkowej?
kupił tanio sprzedał drożej?
Różnica została w jego kieszeni nie skarbu państwa
@blubi_su:
Ja chodzę w klapkach?
PS nie odpowiedziałeś na pytanie, wiec to ty jesteś osłem z klapkami
Bo wcale bezkrytycznie nie popierasz KODu :D
Jezu, nie podobają Ci się moje poglądy wiec jestem osłem-bo na KOD chodzi elita
@NapoleonV: podaj szczegóły - jaka była cena "rynkowa"? Skąd wziąłeś tę cenę? Kto był gotów zapłacić tę cenę "rynkową"?
Pisałem już-sam zobacz, materiałó dostatek
Komentarz usunięty przez autora
@SweetSoulBrother84: Coś w tym jest. Odkąd tu zajrzałeś zaczęło śmierdzieć... Nie ładnie.
@blubi_su: wiedzą że same urzędasy maszreują w KOD. Tym razem marszyk będzie tak nieliczny że kodziarze powinni już szyć olbrzymią flagę która zakryje puste miejsce po urzędnikach.
#bekazkod
W wiadomościach nie powinni pokazywać tej patologii, szkoda czasu antenowego :]