Aktywne Wpisy
p0melo +170
Byłem u lekarki, wizyta 10 minut, z czego 7 minut to była cisza bo pi$da coś tam sobie w komputerze wpisywała nie patrząc na mnie. Zadała mi pytanie boli co i po co przyszedł? Czy biorę leki?
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
źródło: images
Pobierz
twardy-zawodnik +194
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ucze sie front endu, dopiero zaczynam ale mysle ze HTML i CSS razem z dwoma frameworkami mam opanowane. Zastanawiam czego uczyc sie dalej - sass czy brac sie za JavaScript (boje sie jej i odkladam)? Doradzcie cos koledzy :)
https://www.amazon.co.uk/JavaScript-JQuery-Interactive-Front-end-Development/dp/1118531647/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1463737027&sr=8-1&keywords=javascript
@rbielawski: jquery jest za juz za stare?
książka obejmuje nie tylko javascript i jQuery, zawiera też wprowadzenie do AJAX, Json, pokazuje większość praktyk i opisuje które z nich są złe, a które dobre, książka nie prowadzi za rączke i pokazuje krok po kroku "jak zrobić facebooka w 15 minut" tylko uczy dobrze używac javascript do WEBDEVU, tak, czyli nie przynudza samym javascriptem jako językiem programowania, a od razu przechodzi do praktycznej części
jQuery