Aktywne Wpisy

taka_sobie_ +278
Nie byłabym z tatusiem mającym już guwniaka choćby był 10/10 albo ostatnim facetem na ziemi. Dlaczego? Kilka z brzegu powodów:
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w

Polska5Ever +62
Jaką jedną najważniejszą radę dalibyście osobom wchodzącym teraz w dorosłość (rocznik 2006 xD) z perspektywy osoby dorosłej?
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
źródło: 8m9df2
Pobierz

Process.Start(lModulWykonawczyExportujXml, String.Format("{0} {1} {2} ",Nrfaktury, //_NrFaktury = args[7];
Imie, //_TypPoczty = args[11];
Nazwisko)); // _PocztaLogin = args[12];
Witajcie mam 2 projekty. W pierwszym wywołuje .exe drugiego. Przekazanie parametrów następuje jak powyżej, w komentarzach widzicie jak wygląda to w lModulWykonawczyExportujXml/Program.cs.
Nie będę wgłębiał się co tam robię więc kończę na moim kodzie sprawdzającym problem. Daje pusty string dla textboxa a dla messageboxa nawet go nie wyświetla.
string stink = string.Format("Szanowni Państwo Przesyłam fakturę numer {0} w formie pliku XML. Pozdrawiam {1} {2}", Program.gNrFaktury, Program.gImie, Program.gNazwisko);MessageBox.Show(stink);
Gdy w Program.cs wpiszę ręcznie parametry to gra gitara.
Wcześniej miałem podobny problem ale chodziło o przecinek w przekazywanym parametrze ipDB więc dzieliło argument po przecinku na 2 argumenty. Ale teraz mam czyste stringi.
Sprawdzone przy debugowaniu:
Nrfaktury = "1306"
Imie = Admin;
Nazwisko = AdminAdmin
czy to rzuca jakimiś referencjami czy co bo mój mózg to już roz......
#programowanie
No ale przekazujesz tylko jeden parametr do drugiego programu-jeden string
To powinno zadziałać tylko sprawdź
string[] procStartArg= Environment.GetCommandLineArgs();
string[] argumentyProcesu=procStartArg[0].Split(......
string stink = string.Format("Szanowni Państwo Przesyłam fakturę numer {0} w formie pliku XML. Pozdrawiam {1} {2}", argumentyProcesu[0], argumentyProcesu[1], argumentyProcesu[2]);
MessageBox.Show(stink);