Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +200
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +45
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz

źródło: comment_heu2ea78hW9CgTG0bi0fkTslE8Wk0wnh.jpg
Pobierztu funkcja to
Komentarz usunięty przez autora
@Jojne_Zimmerman: no ja tez wlasnie nie bardzo :(
var whatever = JSON.parse(members);return JSON.parse(members).slice(0,2).map(function(e) { return e.socket; }).indexOf(socket.id) != -1;? ( ͡° ʖ̯ ͡°) @erwit:return JSON.parse(members).slice(0, 2).some(function(member) { return member.socket === socket.id; })W twoim nalezałoby dodatkowo na końcu zrobić
!== -1EDIT: jak odpisywałem, to tego nie było (✌ ゚ ∀ ゚)☞const checkRoom = (members) => JSON.parse(members).slice(0, 2).some((member) => member.socket === socket.id)edit: moze to od @MKu8ar: troche mnie potwornie :)
return JSON.parse(members).slice(0, 2).some(function(member) { return member.socket === socket.id; })dla małych tablic/liczby powtórzeń, jak będziesz robił taki kod w pętli/dla dużych tablic to różnica będzie gigantyczna na korzysć pierowtnego rozwiązania