Wpis z mikrobloga

Pojechałem sobie dzisiaj do Auchan'a, bo bułki i mleko. Wróciłem z tym. #cebuladeals motzno, bo zabuliłem za to o 100zł mniej niż powinienem (250zł cena katalogowa). Pozdrawiam kogoś kto wpadł na pomysł tej przeceny, bo za w c--j klocków zapłaciłem tyle ile mogę sobie zapłacić za jakiś mały zestaw #lego #starwars . U mnie ( #gdynia Galeria Riviera here), został już tylko jeden zestaw.

#januszebiznesu #promocje #auchan
Tronsez - Pojechałem sobie dzisiaj do Auchan'a, bo bułki i mleko. Wróciłem z tym. #ce...

źródło: comment_5pr8iDvNbVOMQEuF8EBgFwlRGbi2El6Y.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tronsez:
1. Kup sobie kreatywną zabawkę.
2. Pochwal się dobrym dealem na mirko.
3. Mirki narzekają, że dużo wydałeś (ktoś nawet wywróżył z fusów koszty produkcji zabawki).

#logikawykopu
  • Odpowiedz
@Tronsez: Fajny zestaw mirku, LEGO jest zajebiste.
Reszcie malkontentów polecam wyciągnięcie kija z d--y. Na LEGO narzekają tylko gimbazjusze i licbaza która uważa że już jest taka dorosła że OH HO HO lego nie dla mnie!
  • Odpowiedz
@Tronsez: whoa. Tego mi brakowało w nowych zestawach, że model jest z klocków, a nie gotowych, dużych elementów. A tu proszę, jednak jest jeszcze coś ciekawego.
  • Odpowiedz
@Tronsez: EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I PO BUŁKI BĘDZIE MOŻNA CHODZIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD UPUSZCZĄ BUŁKĘ NA PODŁOGĘ
  • Odpowiedz