Aktywne Wpisy

lord-nihilus +257
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +47
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

jak z identyfikacją firmy/działalności? macie własną czy jeszcze nie?
@le1t00: (╯︵╰,)
jeśli tak, to on może wam projektować, jeśli nie to wszystko musi być spójne ze sobą graficznie i estetycznie, więc ktokolwiek będzie się tym zajmował musi wiedzieć jaka stylistyka została obrana ale to tak na marginesie.
sądzę, że postawienie takiej strony to byłby koszt kilkuset złotych jeśli nie zawierałoby to dużej ilości
@agnea w takim wypadku jak masz szablon pewnie z kilka stów.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora