Wpis z mikrobloga

Śniło mi się, że lekarz chciał się podjąć operacji zmiany człowieka w antro zwierzaka i zgłosiłem się na ochotnika. Kiedy byłem u niej w gabinecie to doznałem szoku, zobaczyłem tam żywego oskórowanego człowieka na stole a obok leżały nieudane eksperymenty jak połączenie dwóch ludzi, części ciała zwierząt, nawet małe dzieci z wczepionymi kończynami. Kiedy jej powiedziałem, że zmieniłem zdanie to próbowała mnie zapewnić, że to jest bezpieczna metoda, jednak obawy były większe i chciałem stamtąd wyjść. Wtedy zamieniła się z miłej osoby w niebezpieczną psychopatkę, próbowała zaryglować drzwi wyjściowe i wołała kogoś do pomocy, nagle pojawił się jakiś mężczyzna który wyglądał jak hycel z mundurem, zanim podbiegł do mnie to udało mi się wyjść z pomieszczenia, ale on zaczął mnie ścigać, udało mi się uciec ze szpitala, ale nie odpuścił ten mężczyzna i dalej mnie gonił przez opustoszałe miasto w środku nocy, klimat miasta był jak w horrorze jakimś, nie było nikogo kto mógłby mi pomóc a z oddali było słychać wycie zwierząt. Jak mnie hycel złapał to obudziłem się.

#furry #furrychat #sny
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach