Wpis z mikrobloga

Na lewackich stronach jest wysyp beki i memów z Beaty Szydło, która na dzisiejszej audiencji wystąpiła w czarnym nakryciu głowy. Standardowo jak to lewica dyskusja na argumenty u nich kuleje bo to trudne jest na argumenty rozmawiać więc beka jest toczona raczej z płytkich pobudek bez nawet drobnej próby zrozumienia tematu. Chcąć pomóc niektórym z nich postanowiłem sprawę wyjaśnić graficznie.

1) nakrycie głowy Beaty Szydło jakkolwiek by nie wyglądało to nie jest żadna burka, hidżab czy cokolwiek innego związanego ze światem muzułmańskim, swoją drogą komiczne, że lewactwo na co dzień broniące kultury muzułmanów zadziwiająco łatwo korzysta z niej by "udowadniać" że Beata Szydło wyglądała źle i komicznie. Lewackie spostrzeżenie z dzisiejszej wizyty to "Patrzcie - ubrała się w burkę, Polska na kolanach przed facetem w kiecce z Watykanu 1111!!!"

2) Nakrycie głowy nazywa się tak naprawdę mantilla i jest tradycyjnie noszone przez głęboko wierzące Hiszpanki, przyjęło się także wśród kobiet odwiedzających Papieża.

3) Na poniższych obrazkach wszystkie kobiety nosiły mantille i jakoś żadna nie została okrzyknięta lordem vaderem, może dlatego że spośród nich wszystkich akurat jej wiara jest bardziej prawdziwa niż pokazowa. Stąd ten nagły histeryczny śmiech lewactwa i róznego rodzaju sokuzburaków...

Setki udostępnień, rozlewający się po zakątkach internetu buraczany rechot osób uważających się za wcale nie gorszy sort, za inteligencję i kwiat Polaków a ja patrzę na tych ludzi i mi po prostu wstyd że tak nisko debata publiczna upadła...
[demos]
Via https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1065865626794731 #polityka #4konserwy
theone1980 - Na lewackich stronach jest wysyp beki i memów z Beaty Szydło, która na d...

źródło: comment_upQO8HWzkOsrkXbqAu7WebuQ0s8IdpZB.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach