Wpis z mikrobloga

Anon: OP ma rację, jestem polakiem biedakiem i mam zbitą szybkę w ipadzie, którego kupiłem dwa lata temu. Kosztował całe moje oszczędności, 1700 zł, a na wymianę szybki za 400 zł po prostu mnie nie stać. Skończcie zmyślać, że nie macie CZASU na naprawę telefonu XDD

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: xD co za debilizm. Sam chodze z rozbitym jajfonem bo to gowno co chwile pęka przy moim użytkowaniu. To walka z wiatrakami, dwa dni po wymianie szybki znowu mi pękła i to nie z mojej winy, człowiek się przyzwyczaja a czasami to wygląda spk. W skrócie OP to pedał i jego mama go nie kocha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: serio nie ma innych grup społecznych do gardzenia niż te, które mają zbitą szybkę w telefonie? xD
Mam zbitą szybkę, jak kupowałam swój telefon było mnie na niego stać. Teraz mnie nie stać na wymianę szybki, bo nie widzę sensu inwestowania 200/300 złotych w kilkuletni telefon xD Może i z kasą u mnie średnio, ale głupia byłabym dopiero, kiedy wymieniłabym tę szybkę mając wiele innych, ważniejszych wydatków ;)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja mam Xiaomi za 580 zł i s--------ł się na ziemię z 20 razy a po 8 dopiero zaczęły obicia na obudowie się robić, szybka dalej cała, żadnej ochrony prócz folii, mogę sobie nawet iphona kupić ale mam to w dupie jak i bym miał w dupie wymianę szybki, w sumie to miałem też SE K800i którego z 5 lat używałem i kiedyś padem jakiś cudem rozbiłem mu szybkę
  • Odpowiedz