@troniu: no niestety trafilem wiecej niz 3ke, znam nawet osobe ktora trafila 6, jest nią osoba z okolic Sandomierza i dosc duzo osob potrafi ja wskazac, wiec #pdk.
Wyjdz z piwnicy i porozmawiaj czasem z paniami w punktach lotto ile zakladow dziennie sprzedaja, i jakie sumy coniektore pojedyncze osoby stawiaja (w ciagu 5 minut kiedy ja zagralem jeden zaklad za 4pln, Pani przyjela zakladow za lacznie 200zl),
@troniu: Wiadomo, że ustawione są jakieś rzeczy. To, że zamykają kolektury wcześniej, po to, aby komputer wybrał sobie ile, kto ma wygrać. Tu akurat niema szczęścia, może szczęściem będzie to, jak komputer akurat nas trafi :)
@Pulton: nie mówię o zarobkach lotto, ani o tym czy stać ich na wypłacenie nagród czy nie. Mówię o tym ze moim zdaniem, w większości przypadków wygrywają z góry ustalone numery albo nie wygrywa nikt żeby napędzać koniunkturę. BTW słyszałeś o akcji w czechasz jak podczas losowania laska wyczytala liczby które jeszcze nie zostały wylosowane? ( ͡°͜ʖ͡°)
#niepopularnaopinia #oswiadczenie
Wyjdz z piwnicy i porozmawiaj czasem z paniami w punktach lotto ile zakladow dziennie sprzedaja, i jakie sumy coniektore pojedyncze osoby stawiaja (w ciagu 5 minut kiedy ja zagralem jeden zaklad za 4pln, Pani przyjela zakladow za lacznie 200zl),
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora