Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
ale dziś mam #boldupy i wylewam na mirko #gorzkiezale, bo jak widzę młode #rozowepaski ze zlasowanymi facebookiem i innymi różowymi mediami (odpowiednikami daw. "Bravo Girl") mózgami, to swoje jutro widzę słabo.
najgorsza jest ich nabyta dwulicowość. wszędzie łażą co najmniej parami i w towarzystwie innych różowych zachowują się rakotwórczo. dlatego tak trudno jest dziś znaleźć pannę na jakąś sensowną znajomość.
solucja? #m--f tudzież starsza panna wychowana przed erą smartfonów.
ale tu też nie jest łatwo, bo Polki (nie tylko, ale do nich się dziś ograniczam) mają skłonność do zaniedbywania się po osiągnięciu danego wieku, albo dbania po najmniejszej linii oporu czyli np. tipsy i farba na włosy.
lotto było wysłane, no i oczywiście nawet kilku stów na model 1:24 nie mam, a co dopiero 1:1 (brabus 6x6), na którego każdą leśną rusałkę bym mógł wyrwać. (╥﹏╥)
Komentarz usunięty przez autora
jest oczywiście naturalna opcja obniżenia oczekiwań, zadowolenia się lekko naciąganym 7/10, ale jestem na to jeszcze zbyt młody i przystojny. 8)
tak sobie myślę, że najlepszą opcją byłaby niema różowa 9/10. ᶘᵒᴥᵒᶅ
podstaw migowego mógłbym się nauczyć. :P
@lajsta77: diabeł tkwi w szczegółach. ogarnij sobie wnętrze, wyposażenie.
Komentarz usunięty przez autora