Wpis z mikrobloga

Nie wiem jak mozesz po tylu latach czuc sie niepewnie.

@karer: po prostu wiem, że nie spotkałem się jeszcze z wieloma zagadnieniami i nie jestem alfą i omegą. Jeżeli po trzech latach nudzi cię klepanie kodu, to znaczy, że tylko klepiesz kod.
Można by tu rozwodzić się nad sławetnym podziałem na graczy A, B i C, który wprowadził w swoim czasie Wojtek Seliga.
  • Odpowiedz
Jeżeli po trzech latach nudzi cię klepanie kodu, to znaczy, że tylko klepiesz kod.

@koziolek666: skad takie przeswiadczenie ze tylko klepie kod? Nudzi mnie takze granie w gry komputerowe a nie znaczy to ze tylko w te gry gram. Raczej staram sie minimalizowac czas jaki poswiecam na granie. Z taka pokretna logika to daleko nie zajdziesz.

po prostu wiem, że nie spotkałem się jeszcze z wieloma zagadnieniami i nie jestem alfą i
  • Odpowiedz
  • 1
@koziolek666: ee zarobki od kiedy zaczalem etat ciagle rosna a znalezc dobrego programiste nie jest latwo . Roznice miedzy poziomem w poszczegolnych firmach masakryczne . Przykladowo mielismy goscia 5 lat doswiadczenia z duzej korpo na H #lodz. Typ nie ogarnial jak dziala Join w sql ! dalismy mu google, 15 min zeby polaczyl dwie tabele, nic. a stawke zaspiewal unijna ;) takze mysle ze dla kumatych robota
  • Odpowiedz
@Crisu: "Typ nie ogarnial jak dziala Join w sql ! dalismy mu google, 15 min zeby polaczyl dwie tabele, nic. a stawke zaspiewal unijna ;) " chyba mam potężne poczucie niskiej wartości :-(
  • Odpowiedz
Wole projektowac i zarzadzac.

@karer: Projektuj systemy, zarządzenie znudzi Ci się szybciej niż programowanie.

Jeżeli po trzech latach nudzi cię klepanie kodu, to znaczy, że tylko klepiesz
  • Odpowiedz