Aktywne Wpisy
mmmod +32
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +240
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Historia nr 1: Wyszliśmy z @Luxik na p--o z @MasterSoundBlaster i Klockiem (którego nie mogę znaleźć, czyżby usunął konto?), Luxikowi zależało na dobrym pierwszy wrażeniu, wiadomo. Tymczasem chodniki zupełnie nie wzięły tego pod uwagę i były zatrważająco śliskie. Pierwsze wrażenie za to przyjęły przezacnie, zdrapując mi skórę z policzka, kiedy uderzyłam o nie twarzą. I to ponoć wyjątkowo spektakularnie. :P
Historia nr 2: Do Luxa wpadł kumpel, a że ten akurat pocinał w #leagueoflegends to nie mógł odebrać domofonu. Toteż wysłał swoje inteligentne dziewczę. Kolega z dołu słyszał coś takiego:
- Maaaaaarcin, który przycisk?
- Tam jest tylko jeden!
- Ale się nie otwiera!
- TAM JEST JEDEN PRZYCISK!
- Taki niebieski? Czy biały?
- TAM JEST TYLKO JEDEN!
Był jeden. A ja i tak nacisnęłam ten zły. :P Kolega przynajmniej się uśmiał (po tym jak już Lux go na klatkę wpuścił) x]
Historia nr 3: Jedziemy na rodzinnego grilla, a tu upał, niewyspanie, kac i zatrucie żołądkowe. Efekt: na wszystkich zdjęciach wyglądam jak aspołeczna, autystyczna i wielce obrażalska dziewczynka. W żadne rodzinne rozmowy się nie uwikłałam. Kolejne dobre wrażenie. ;]
Historia nr 4: Ognisko, masa nowych ludzi (dla mnie) i starych znajomych (dla Luxa). Nie wzięliśmy nic do jedzenia, za to powietrze ochoczo zakrapialiśmy alkoholem, co skończyło się w łatwy do wyobrażenia sposób (i nawet opisywany przez pijanego Luxa o tutaj: http://www.wykop.pl/wpis/1724797/a-----l-bywa-zdradliwy--/). Dodam, że rano okazało się, że rękaw od kurtki jest do prania (ach te kobiety, takie dystyngowane), a ulubiona spinka zgubiona.
Teraz czekam na kolejną okazję do zrobienia dobrego pierwszego wrażenia. Zaczynam traktować to jak sport :D
#coolstory #zzyciawziete #luxiksiesmieje #historyjki
@Luxusowa: #nierozumiem Prawdopodobnie jedno ze słów jest z błędem.
@Luxusowa: bo w H3 to Ty akurat zwykłego farta masz ;d
wykerowanie - wycaryyowanie - carry - poprowadzić do zwycięstwa
@Luxik jakim cudem… Honor jakoś później odzyskałeś?
@Migfirefox: Zrobił dobre śniadanie i zwalił wszystko na fart :D
@Luxusowa: moja taktyka jest długodystansowa, ale jak jest się pierwszą osobą najechaną przez komputer, a do tego jako jedyny nie ma się kopalni złota, to cóż...
Komentarz usunięty przez moderatora
@Luxusowa: NIE PAMIĘTAM SZCZERZE MÓWIĄC BO BYŁEM NIETRZEŹWY POZA TYM WIEM TYLKO ŻE PODJĄŁEM KILKA MIERNYCH DECYZJI ZE STRATEGICZNEGO PUNKTU WIDZENIA I PAMIĘTAM ŻE Z GORZKIMI ŁZAMI ZE TRZY RAZY ZMASAKROWALI MI ARMIĘ TAK JAK KORWIN MASAKRUJE LEWAKÓW MOJA TAKTYKA JEST ZAJEBISTA C---A SIĘ ZNACIE NA TEJ GRZE WIĘC LAMUSY D--A CICHO WYGRAŁBYM I BEZ WASZEJ POMOCY PO PROSTU