Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +28
Historia nr 1: Wyszliśmy z @Luxik na p--o z @MasterSoundBlaster i Klockiem (którego nie mogę znaleźć, czyżby usunął konto?), Luxikowi zależało na dobrym pierwszy wrażeniu, wiadomo. Tymczasem chodniki zupełnie nie wzięły tego pod uwagę i były zatrważająco śliskie. Pierwsze wrażenie za to przyjęły przezacnie, zdrapując mi skórę z policzka, kiedy uderzyłam o nie twarzą. I to ponoć wyjątkowo spektakularnie. :P
Historia nr 2: Do Luxa wpadł kumpel, a że ten akurat pocinał w #leagueoflegends to nie mógł odebrać domofonu. Toteż wysłał swoje inteligentne dziewczę. Kolega z dołu słyszał coś takiego:
- Maaaaaarcin, który przycisk?
- Tam jest tylko jeden!
- Ale się nie otwiera!
- TAM JEST JEDEN PRZYCISK!
- Taki niebieski? Czy biały?
- TAM JEST TYLKO JEDEN!
Był jeden. A ja i tak nacisnęłam ten zły. :P Kolega przynajmniej się uśmiał (po tym jak już Lux go na klatkę wpuścił) x]
Historia nr 3: Jedziemy na rodzinnego grilla, a tu upał, niewyspanie, kac i zatrucie żołądkowe. Efekt: na wszystkich zdjęciach wyglądam jak aspołeczna, autystyczna i wielce obrażalska dziewczynka. W żadne rodzinne rozmowy się nie uwikłałam. Kolejne dobre wrażenie. ;]
Historia nr 4: Ognisko, masa nowych ludzi (dla mnie) i starych znajomych (dla Luxa). Nie wzięliśmy nic do jedzenia, za to powietrze ochoczo zakrapialiśmy alkoholem, co skończyło się w łatwy do wyobrażenia sposób (i nawet opisywany przez pijanego Luxa o tutaj: http://www.wykop.pl/wpis/1724797/a-----l-bywa-zdradliwy--/). Dodam, że rano okazało się, że rękaw od kurtki jest do prania (ach te kobiety, takie dystyngowane), a ulubiona spinka zgubiona.
Teraz czekam na kolejną okazję do zrobienia dobrego pierwszego wrażenia. Zaczynam traktować to jak sport :D
#coolstory #zzyciawziete #luxiksiesmieje #historyjki
TA JAK SIĘ POCZUŁA XD
@Migfirefox: czemu?
@Luxik: Bo link, głuptasie :P
Komentarz usunięty przez moderatora
@vteq: no k---a, ze mną nigdy nie jest nudno :D
@Mehqods: Ta jest, panie Bordo :P
Komentarz usunięty przez moderatora
Dziewczyno, myślałem, że zawału dostanę :D
@MasterSoundBlaster: Luxik chyba też, bo aż nie mógł się po mnie schylić i Klocek musiał ratować męską dłonią :P
@Kurgan: Aż zapiszę sobie w pamiętniczku :3
A to nie ja Cię podniosłem :< ?