@chuckd: no tak, druga aukcja z prawie identycznym opisem, jest: "Sprzęt powystawowy, nieużywany" więc wystawiona jako nowa, a w tamtej "używany do pokazów" więc używka, stąd moje zapytanie :)
@MattAwe: Mnie zastanawiają różnice w opisie kierownicy... Przecież jeżeli wystawia jedna osoba dwie takie same kierownice, to nie kopiuje opisów z dwóch różnych źródeł :) Nie wiem, może jestem uprzedzony, ale ja bym chyba u niego nie kupił (12 miesięcy gwarancji? rozumiem że to nie jest gwarancja producenta, tylko tak naprawdę rękojmia?).
Jest taki gość, który naprawia kierownice i sprzedaje je na forach i Allegro. Z opisów i zdjęć wygląda, że się zna na tym co robi. Nick LogitFix na Facebooku.
#majtczak #afera nie polecam Stomatologia i Medycyna Estetyczna MARLENA MAJTCZAK Numer NIP 6681887199 Numer REGON 387409500 woj. ŁÓDZKIE, pow. ŁÓDŹ, gm. ŁÓDŹ-WIDZEW, miejsc. ŁÓDŹ, Ulica Tymienieckiego, nr 25C, lok. 412, 90-350, ceny wręcz zabójcze
#acleague #simracing #g27 #assettocorsa #gry
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6158179519&reco_id=537baf32-0f00-11e6-a7d7-027f8d968121&ars_rule_id=201
Allegro nie jest złe, ale takie aukcje trochę śmierdzą i trzeba bardziej uważać, albo czekać na normalnie opisaną :P