Wpis z mikrobloga

@fryne_: w skrócie, bez wchodzenia w temat... pracuje w branzy reklamowej i trochę znam Homo, spoko typki, co wiecej - 75% z nich uwaza, ze parady to gowno, które szkodzi. I mniej więcej stąd też wiem, iż zaczyna być w tych bardziej twórczych i nawet przodujących dziedzinach fajnie być... innym. kiedys była moda na chwalenie się inwestycjami, kto w co lokuje. teraz zabawa, w to kto bardziej tolerancyjny jest i
  • Odpowiedz
@Howea: Szczególnie dla matki, gdzie dzieci z takiego związku nigdy nie będą już przypominały ani jej, ani jej dziadków. Geny białych to geny recesywne. Poza tym koleś ze zdjęcia wygląda na tępego czarnego z getta albo imigranta z Somalii. Dlatego u większości ludzi zestawienie ładnej blondynki z typowym czarnuchem budzi niesmak przez kontrast. Tymczasem matka Beyonce jest mieszańcem, a ojciec czarnym biznesmenem o sporym intelekcie.

Azjatkom, w przeciwieństwie do głupich
  • Odpowiedz
  • 8
@lazzyday: Dokładnie taki przykład jak ze zdjęcia masz u Patrycji Kazadi - matka biała blondynka, ojciec czarny. Patrycja jest ładna i ma pośredni kolor skóry. W zasadzie to nie można jej nawet nazwać czarną. Kolor skóry nie dziedziczy się na zasadzie recesywny/dominujący tylko raczej ilościowo - powstaje mieszanka. Ze związku białego z czarnym nie powstaje czarne dziecko tylko mulat. Ja nie widzę w tym nic złego. Lepsze to niż mieszać
  • Odpowiedz
@Howea: Każde dziecko ze stereotypowego mieszanego związku przypomina bardziej ojca niż matkę i czarną niż białą. Mulaci albo określają się jako mieszańcy, albo że są po prostu czarni. Dzieci z takiego związku mają ciemną skórę, tracą naturalną dla rodziny matki paletę barw włosów na rzecz jednolitej czerni i tak dalej. To miałem na myśli mówiąc o genach recesywnych.

Na tym polega problem, że u nas Sebixów, czyli głupich i agresywnych
  • Odpowiedz
@in_sweet_harmony: > kobieta szuka faceta przypominajecego majecego cechy jej ojca

Tylko jeżeli byli w dobrych kontaktach. Jeżeli kobieta szuka faceta zupełnie innego to znaczy, że relacja z ojcem nie była najlepsza.
  • Odpowiedz
@fryne_: a masz może statystyki małżeństw białych kobiet z czarnoskórymi w stosunku do przelotnych związków? ( ͡° ͜ʖ ͡°) to odpowiedz na wiele pytań
  • Odpowiedz
@fryne_: ale po co ta agresja? Grzecznie zapytałem, bo to jsno odpowiedziałoby czy szuka sie czarnego misia na całe życia czy czegoś innego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz