Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@fryne_: poczytaj może badania na ten temat a potem krzycz że rasizm, najbardziej inteligentnymi ludźmi są ludzie ze wschodniej azji czyli żółci(japończycy, koreańczycy) potem jest biały człowiek, a na końcu czarni, jeśli chodzi o tężyznę siłową i ogólnie aspekty w tym temacie to tutej prowadzą zaś czarni, potem są biali i na końcu żółci (są drobniejsi i mniejsi po prostu) i to są fakty
Ja w tym miejscu skończę, ponieważ jedno co łączy tych 'otwartych' i tolerancyjnych i zaściankowych na wykopie to fakt, że nie potrafią przyjąć odmiennego zdania, jeśli nie jest atakujące ich. Tylko żywią się wzajemnymi atakami, ogólnikami i szukaniem prowokacji by udowodnić swoją tezę. Nie liczy się dla nich fakt konfrontacji ich poglądów opartych o fakty, nie to nie o to chodzi. Tylko chodzi by pokazać, iż inni obrażają tych przodujących.
Walka stron,
@schwepps: Czy my ciągle rozmawiamy o znaczeniu koloru skóry w relacjach międzyludzkich? Bo odskoczyłeś od tematu odrobinę.
Więc owszem, ludzie mają różne predyspozycje fizyczne i umysłowe, ale cały wątek dotyczy związku białej kobiety z czarnym mężczyzną, gdzie Twój argument nie ma żadnej wartości dodanej.
@fryne_: ty zaś odlatujesz w ogóle bo obrażasz ludzi od rasistów tylko dlatego że piszą fakty które ci nie pasują, nawet jeśli chodzi o związek dwóch takich ludzi, więc próbuje ci wytłumaczyć dlaczego tak jest i dlaczego ludzie mają taką opinię na temat czarnych ludzi
dobór takiego partnera to też jest podyktowane trochę sterotypem wmówionym kobiecie odnośnie tych Panów.

@vasil: Czyli czym? Bo ciągle nie rozumiem. Nie może dziać się tak, że poznajesz kogoś, łapiecie wspólny język i się po prostu #!$%@?. Jak między wszystkimi innymi ludźmi. Tu nagle jednak dla połowy społeczeństwa pojawia się problem, bo jedna z tych osób ma inny kolor skóry.

@vasil: Mam na myśli ten.
CO TU SIĘ #!$%@? DZIEJE XD
CO TO ZA LINCZ I PUBLICZNY OSTRACYZM, #!$%@? LUDZIE USPOKÓJCIE SIĘ, CO WAS #!$%@? OBCHODZI Z KIM TA DZIEWCZYNA JEST, SŁYSZAŁEM ŻE NA STRONIE ZE ŚMIESZNYMI STULEJARZAMI NAJWAŻNIEJSZA JEST WOLNOŚĆ JEDNOSTKI, NIECH SOBIE ROBI CO CHCE, #!$%@? DOBRZE ŻE TEN MURZYN JESZCZE NIE JEST NA FOCIE Z WIDOCZNYMI RURKAMI BO BY #!$%@?ŁO KUCOMETR NA MIRKO