Wpis z mikrobloga

Jaką ja mam bekę z idiotów którzy zaglądają innym do łóżka. Nie podoba wam się, że laska prześpi się z murzynem to nie wybierajcie takich i tyle. A jak ktoś myśli o tym w kategoriach ,,zdrady rasy" to niech leci do ONRu, tam jest dużo dziewczyn z podobnym podejściem.

Może wam się taki wybór partnera nie podobać, ale nikt nie ma prawa obrażać jego czy jej.

Ja osobiście, taką dziewczynę pewnie bym
  • Odpowiedz
bo to zaprzeczenie popularnej teorii freudowskiej ze kobieta szuka faceta przypominajecego majecego cechy jej ojca

@in_sweet_harmony: Freud pisał o cechach psychicznych, nie fizycznych. Mógłbyś chociaż poznać daną teorię, nim zaczniesz nią świecić przed oczami w celu dowiedzenia twojej racji, bo teraz tylko się ośmieszyłeś.

Also nie rozumiem co narodowców obchodzi z kim kto jest. Polscy nacjonaliści potrafiliby zabić dziewczynę za to, że zakochała się w kimś o innym kolorze skóry,
J.....e - > bo to zaprzeczenie popularnej teorii freudowskiej ze kobieta szuka faceta...

źródło: comment_1jBpTsG9EBLq0JkOyP0sIjDsB9rtEnVr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Narodowy: Aha. Znam typka z ONRu i on ciągle powtarza teksy o ,,błękitnej polskiej krwi" więc mi się skojarzyło, choć może to zwykły debil, który mógłby być w każdej innej organizacji.
  • Odpowiedz
  • 1
@schwepps: A'propos inteligencji, to jeśli mamy być dokładniejsi, to z tego co jeszcze kojarzę, to pierwszego miejsca w rankingu średniej inteligencji nie zajmowali azjaci tylko jakiś odłam żydów o średnim iq 140. Ale! Informacja ta nie jest do końca z wiarygodnego źródła.
  • Odpowiedz
@Bigby: aszkenazyjczycy, i wcale nie 140, nawet mimo nadreprezentacji tej grupy etnicznej wśród grona laureatów nagrody Nobla, Fieldsa itp, tylko ok. 115
  • Odpowiedz
Biały czlowiek pojedzie do azjii czy afryki (albo argentyny ( ͡ ͜ʖ ͡) to zaraz znajda sie miejscowe kobiety chetne na blizsze kontakty)

@marian-pilka: nie chodzi o geny, tylko że biały człowiek = bogaty człowiek, zresztą Argentyna to niemal w 100% biały kraj
  • Odpowiedz