Jaką ja mam bekę z idiotów którzy zaglądają innym do łóżka. Nie podoba wam się, że laska prześpi się z murzynem to nie wybierajcie takich i tyle. A jak ktoś myśli o tym w kategoriach ,,zdrady rasy" to niech leci do ONRu, tam jest dużo dziewczyn z podobnym podejściem.
Może wam się taki wybór partnera nie podobać, ale nikt nie ma prawa obrażać jego czy jej.
bo to zaprzeczenie popularnej teorii freudowskiej ze kobieta szuka faceta przypominajecego majecego cechy jej ojca
@in_sweet_harmony: Freud pisał o cechach psychicznych, nie fizycznych. Mógłbyś chociaż poznać daną teorię, nim zaczniesz nią świecić przed oczami w celu dowiedzenia twojej racji, bo teraz tylko się ośmieszyłeś.
Also nie rozumiem co narodowców obchodzi z kim kto jest. Polscy nacjonaliści potrafiliby zabić dziewczynę za to, że zakochała się w kimś o innym kolorze skóry,
@Songox25: " A jak ktoś myśli o tym w kategoriach ,,zdrady rasy" to niech leci do ONRu, tam jest dużo dziewczyn z podobnym podejściem." P------o ci się z BH
@Narodowy: Aha. Znam typka z ONRu i on ciągle powtarza teksy o ,,błękitnej polskiej krwi" więc mi się skojarzyło, choć może to zwykły debil, który mógłby być w każdej innej organizacji.
@schwepps: A'propos inteligencji, to jeśli mamy być dokładniejsi, to z tego co jeszcze kojarzę, to pierwszego miejsca w rankingu średniej inteligencji nie zajmowali azjaci tylko jakiś odłam żydów o średnim iq 140. Ale! Informacja ta nie jest do końca z wiarygodnego źródła.
@Bigby: aszkenazyjczycy, i wcale nie 140, nawet mimo nadreprezentacji tej grupy etnicznej wśród grona laureatów nagrody Nobla, Fieldsa itp, tylko ok. 115
@Songox25: xDD Niestety ONR przez swoją otoczkę jest magnezem dla różnych zjebów którzy przez dołączenie do niego, przeżywali swój okres buntu młodzieńczego xD
to zastanów sie nim normalność znów definiować zachcesz
pa
Komentarz usunięty przez autora
Może wam się taki wybór partnera nie podobać, ale nikt nie ma prawa obrażać jego czy jej.
Ja osobiście, taką dziewczynę pewnie bym
@in_sweet_harmony: Freud pisał o cechach psychicznych, nie fizycznych. Mógłbyś chociaż poznać daną teorię, nim zaczniesz nią świecić przed oczami w celu dowiedzenia twojej racji, bo teraz tylko się ośmieszyłeś.
Also nie rozumiem co narodowców obchodzi z kim kto jest. Polscy nacjonaliści potrafiliby zabić dziewczynę za to, że zakochała się w kimś o innym kolorze skóry,
@Narodowy: Co? XD Gdzie kłamię? W tym, że mam bekę?
Wyśmiałem go, że tyle mówił o polskiej krwi, a później puszczał ją w piach. XD
@marian-pilka: nie chodzi o geny, tylko że biały człowiek = bogaty człowiek, zresztą Argentyna to niemal w 100% biały kraj