Wpis z mikrobloga

@fryne_: w skrócie, bez wchodzenia w temat... pracuje w branzy reklamowej i trochę znam Homo, spoko typki, co wiecej - 75% z nich uwaza, ze parady to gowno, które szkodzi. I mniej więcej stąd też wiem, iż zaczyna być w tych bardziej twórczych i nawet przodujących dziedzinach fajnie być... innym. kiedys była moda na chwalenie się inwestycjami, kto w co lokuje. teraz zabawa, w to kto bardziej tolerancyjny jest i
  • Odpowiedz
@Waclaw-Kabel: Dzięki. Zawsze jak się zbierze jakaś masa ludzi o poglądach, których przy moich najlepszych chęciach nie jestem w stanie zrozumieć i nagle pojawia się ktoś normalny to jest to jak światełko w tunelu. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Andrzej_Walczak: Bić nie... to już skrajność. Jestem bardzo za otwartością i liberalnym podejściem do sexu - nawet bardziej niż to wykop byłby wstanie akceptować, ale chodzi bardziej o to, że dobór takiego partnera to też jest podyktowane trochę sterotypem wmówionym kobiecie odnośnie tych Panów. Ten sam błąd mają Panowie w odniesieniu do kobiet 'gejmerek'. Podbijają ich wartość, sztucznie zawyżona, często nijak mająca się z realiami.
  • Odpowiedz
dobór takiego partnera to też jest podyktowane trochę sterotypem wmówionym kobiecie odnośnie tych Panów.

@vasil: Czyli czym? Bo ciągle nie rozumiem. Nie może dziać się tak, że poznajesz kogoś, łapiecie wspólny język i się po prostu zakochujecie. Jak między wszystkimi innymi ludźmi. Tu nagle jednak dla połowy społeczeństwa pojawia się problem, bo jedna z tych osób ma inny kolor skóry.
  • Odpowiedz
@vasil: Ja mam bekę jak taki Seba z drugim Matim nawrzucają kobiecie, bo przespała się z murzynem, a sami pewnie tasują się do czarnoskórych kobiet z którymi chcieliby uprawiać s--s, ale z takim ryło to nie wyjdzie ( )
  • Odpowiedz
ktoś normalny

@fryne_: normalny? yhm.. fajnie wiedziec, ze ustalasz co jest normalne. To własnie ukazuje, że układasz sobie świat pod siebie, a to raczej nie wiele współnego ma z tolerancją. Bo ktoś przy odmiennym zdaniu, nawet popartym argumentem dla Ciebie nie jest normalny. gratuluje podwójnych standardów.
  • Odpowiedz
@fryne_: @vasil Powiedział, że mitem jest to, że czarnuchy mają wielkie pały i przytoczył informację z statystyk mówiących, że czarni są z reguły słabiej wykształceni a ty wyskakujesz z rasizmem? Ciekawe ( ͡º ͜ʖ͡º)...
  • Odpowiedz
może jej ojciec był małpa?

- "kocham czarnucha, jestem dobrą osobą!"

importowanybez pracy często bez perspektyw?

murzyni nie słyną jakoś z inteligencji

: @vasil: @ElGovanni: Nie, powiedziałam, że nie wszyscy wypowiadający się tutaj ludzie są uznani przeze mnie za normalnych, bo
  • Odpowiedz
@fryne_: a czy pisałes z tymi osobami, czy ze mna? hmmm.. ciekawe, ze cytujesz calkiem odmienne osoby w dyskursie ze mną. to jakbym ja Ci cytował gazetę jakąś podpierając nagle argumenty wyrwane od tak...
  • Odpowiedz