Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
VanGogh 0
@BlueberryHills: Ej #!$%@? ten film miał premierę 22 lata temu.
Komentarz usunięty przez autora
batman ma wiele wyrafinowanych zabawek, które na pewno kosztowały furę pieniędzy, więc twoja teoria, że jest nim miliarder playboy mający dużo wolnego czasu nawet ma sens, ale z tym że ten przegryw jest spidermanem to grubo pojechałeś
@anonim1133:
jeśli jest duchem to niby jak zabił travoltę i tego zboka zeda?
jeśli jest duchem to niby jak zabił travoltę i tego zboka zeda?
bo jest duchem a duchy mogą prawie wszystko. że takie rzeczy trzeba tłumaczyć...
w sumie travolta zginął na kiblu, więc pewnie zesrał się ze strachu i umar, dzięki za wyjaśnienie