Wpis z mikrobloga

Ten uczuć, kiedy ty i twoja Mazda macie ciche dni, bo w tej bździągwie coś piszczy na wybojach, co doprowadza cię do szewskiej pasji, ale nie możesz zlokalizować gdzie i co to, ale w końcu natrafiasz na podejrzany element i po 10 sekundowej naprawie jeździsz w kółko by przekonać się czy to na pewno to i okazuje się, że to to i znów chcesz by Madzia była matką twoich MX-5tek i całujesz ją po oponach i wyprawiasz przyjęcie z balonikami i tortem, na które zapraszasz wszystkich dwóch swoich znajomych. #motoryzacja #mechanikasamochodowa #mazda #samochody #carboners #feels #coolstory trochę #truestory trochę #pasta a nawet trochę #gorzkiezale i zdecydowanie #bardzodlugiejednozdanie
  • 7
@mruq: Ja zlokalizowałem. Byłem pewien, że to jakaś poważna sprawa i z braku czasu nie rozglądałem się zbytnio nawet, ale #!$%@? łapał... otworzyłem maskę i po paru sekundach w oczy mi się rzuciły odpięte aluminiowe rurki od klimy, które uderzały o podszybie. Nienawidzę nowych dźwięków w aucie (°° . Swoją drogą to miałem 3 BK z przebiegiem 250k km i nic